International MMA MMADK

Nate Diaz stiller UFC vanvittigt millionkrav

Nate Diaz stiller UFC vanvittigt millionkrav

 

Nate Diaz vil ikke besvare nogen opkald fra UFC, medmindre de tilbyder ham omkring 142 millioner kroner. 

Nate Diaz har i sine seks seneste kampe vundet lige så mange gange, som han har tabt. Alligevel kræver han omkring 142 millioner danske kroner (20 millioner dollars) for overhovedet at besvare UFC’s opkald.

LÆS OGSÅ: Cris Cyborg suspenderet: Potentiel dopingskandale

“Jeg vil kun kæmpe en stor kamp i letvægt eller 20 millioner (red. dollars) for bare at besvare opkaldet. Indtil da vil jeg bare leve livet,” skrev Diaz i en besked til internetmediet MMAFighting.com.

Diaz afviser imidlertid, at UFC skulle være i gang med at booke en kamp imod topletvægteren Khabib Nurmagomedov, som det har været rygtet. Han fortæller, at MMA-organisationen endnu ikke har kontaktet ham om en kamp.

De seneste to gange har Diaz kæmpet mod superstjernen Conor McGregor. Her blev det i første omgang til en sejr og senere et pointnederlag, som Diaz stadig insisterer på, at han vandt.

“Jeg har allerede slået ham, og de betaler mig ikke nok til at kæmpe mod ham igen.”

LÆS OGSÅ: Waterson strangulerede VanZant bevidstløs – VIDEO

Omkring 115.000 kroner fik Diaz for fire kampe siden, da han tabte til Rafael Dos Anjos i 2014. Men det har kampene imod McGregor ændret på gevaldigt. I sommerens omkamp imod McGregor kunne han ifølge officielle tal, uden PPV-indtægter, høste omkring 14 millioner kroner.

Diaz’ skyhøje krav vil dog stadig svare til en tidobling af hans nuværende løn. Et uhørt højt beløb, som hverken superstjernerne Conor McGregor eller Ronda Rousey har fået udbetalt ifølge officielle tal.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

16 Responses

  1. Nate og hans bror er utroligt populær og har været det længe før Conor kom til UFC. Jeg er bare glad for at de endelig for hvad de fortjener. Ikke kun Irlænderen der må tjene gode penge for at snakke og promote, tro mig, Nate trækker mange ppv også ?

  2. Det ka godt være de trækker ppv men er ikke næs så populære som mcgregor Rune! Det jo sådan det hænger sammen med de beløber der blir tjent… ?

  3. Dennis Andersen alle ud over de rigtig store stjerner som Anderson Silva, George St Pierre, Jon Jones, Ronda Rousey og Conor Mcgregor har altid fået lorte penge ?

  4. Grineren. Gad vide hvad alle de Diaz-fans, der har hatet på Conor, for at være “all about the money”, siger til DEN her…

  5. Nate virker meget desperat i at få Conor kampen igen, men det er forståeligt, fordi det giver rigtig mange penge. Før conor kampen fik nate kun $20,000 to show and $20,000 to win. Det er peanuts ved siden af. Jeg kunne lide Nate rigtig meget som fighter, men efter Conor kampen er han ikke lige min kop te, jeg kunne lide ham da han kæmpede, men han lader Conor diktere sit eget liv, han tager ikke imod kampe, “jeg venter på conor,” , “er conor ude i 10 måneder, så er jeg ude i 10 måneder”, “er conor pensioneret, så er jeg pensioneret” , 0g da Conor fik sit boxing license, fik Nate sit boxing license lige efter.

  6. Kæmp mod enten khabib som er rygtet fortiden, eller en anden top5 fighter ved 155 pounds, så er han tæt på Conor kampen igen, men det ser ikke ud til at han er villig til at kæmpe.

  7. Jake Uttrup Brügge men du kunne godt lidt Conor, da han absolut ikke ville forsvare sin 145 titel før han havde fået sin rematch mod Nate der lige havde stoppet ham, overbevisende? ?

 1. Men det ved han nu engang og jeg synes at fortjener det, den eneste der har tæsker Conor må gerne stille krav

  1. Ja det er jeg skam klar over, var dog bare ikke klar over at det kun var UFC der galdt? ? Og glem ikke at Nate 11 dage før sad på en båd i Mexico og boozede.

 2. Alle i hans position burde kræve millionbeløb. Om ikke andet så for at tvinge de latterlige beskedne beløb, de får for at smadre sig selv, op!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »