International MMA MMADK Odds

Ronda Rousey er bookmakernes favorit i storkampen mod Nunes

Ronda Rousey er bookmakernes favorit i storkampen mod Nunes

 

Bookmakerne lader sig ikke rokke af Ronda Rouseys seneste nederlag. Hun går ind til storkampen i nat imod champen Amanda Nunes som komfortabel favorit. 

Ronda Rouseys seneste år har set nogenlunde sådan ud. Et brutalt knockoutnederlag, 13 måneders orlov, overvejelser om karrierestop, selvmordstanker.

LÆS OGSÅ: SPILTIPS TIL UFC 207: Genvinder Ronda Rousey titlen?

Men på trods af alt dette tror bookmakerne alligevel på den gigantiske stjerne, som gør comeback i nat til UFC 207 i Las Vegas. Rousey (12-1) skal forsøge at genvinde titlen imod UFC’s regerende bantamvægtsmester, Amanda Nunes (13-4).

Der er nemlig odds 1.60 at hente på en sejr til Ronda Rousey. Grunden til den komforable favoritrolle er formentlig Rouseys enorme dominans inden sidste års nederlag til Holly Holm.

Dengang var der ingen, der overhovedet kunne konkurrere med Rousey, som slog langt størstedelen af sine modstandere i 1. omgang. Rouseys sidste fire kampe inden nederlaget blev vundet på henholdsvis 66, 16, 14 og 34 sekunder.

LÆS OGSÅ: Ronda Rouseys ekstreme vindermentalitet gør hende udødelig og selvmordstruet

Amanda Nunes har dog også imponeret på det seneste. Hun har hentet fire sejre på stribe over store navne, hvoraf de tre af dem er vundet i 1. omgang. På trods af det er hun stadig undertippet. Et spil på bantamvægtsmesteren giver 2.40 gange pengene igen.

Storkampen imellem Ronda Rousey og Amanda Nunes forventes at gå i luften omtrent kl. 06:00 i nat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »