International MMA MMADK Odds Spiltips

SPILTIPS TIL UFC 207: Genvinder Ronda Rousey titlen?

SPILTIPS TIL UFC 207: Genvinder Ronda Rousey titlen?

 

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens store UFC-stævne i Las Vegas, hvor superstjernen Ronda Rousey gør comeback.

UFC’s næststørste stjerne Ronda Rousey (12-1) gøre længe ventet comeback til UFC 207 i nat. Det er 13 måneder siden, at hun led sit første nederlag på brutal knockout. Nu skal hun forsøge at genvinde titlen imod UFC’s regerende bantamvægtsmester, Amanda Nunes (13-4).

Mændenes bantamvægtstitel er også på spil i en kamp med masser af ondt blod. Den rutinerede mester Dominick Cruz (22-1) skal møde den unge knockoutspecialist Cody Garbrandt (10-0), som indtil videre er ubesejret.

Jeg ser nærmere på begge mesterskabskampe. Derudover giver jeg også tre spiltips til kæmpestævnet UFC 207 i nat.

LÆS OGSÅ: Ronda Rouseys ekstreme vindermentalitet gør hende udødelig og selvmordstruet

 

Rousey submitter Nunes og genvinder titlen

Hovedkampen imellem Ronda Rousey og Amanda Nunes er ét stort spørgsmålstegn. Rousey har op til stævnet afvist at deltage i alle interviews, pressemøder og meget mere. Det efterlader os med utallige spørgsmål.

Hvordan har hun det psykisk og fysisk? Har hun ændret noget i sin træningslejr siden nederlaget? Og jeg kunne blive ved. Men en ting var dog ændret. Rousey så mere fit ud til indvejningen, end hun har gjort i sine seneste kampe.

Nunes virker på den anden side meget selvsikker. Hun er som altid dødsensfarlig i 1. omgang, både stående og på gulvet, men daler meget i tempo i de senere omgange. Jeg tror, at hun kommer til at vælte frem og være alt for aggressiv.

Det passer Rousey perfekt, som det er set med tidligere modstandere. Rousey vil bruge Nunes’ fremadstormende stil imod hende med et elegant judokast. Herefter vil der ikke gå ret lang tid, før Nunes klapper ud til en armlås.

Efter Rouseys seneste nederlag til Holly Holm var der som altid mange “kloge” hoveder, der sagde, at Rousey var totalt overvurderet. Det mener jeg dog ikke.

Man kan sige meget om Rouseys personlighed. Men Rousey er den bedste kvindelige fighter nogensinde, og hun vil i nat genvinde UFC-titlen.

Spiltip: Ronda Rousey til odds 1.60

 

Cruz er klasser bedre end Garbrandt

Jeg glæder mig meget til det hadske opgør imellem mesteren Dominick Cruz og titeludfordreren Cody Garbrandt. To fightere, der bestemt ikke kan lide hinanden, og som er hinandens diametrale modsætninger.

Teknisk set er Cruz klasser bedre end unge Garbrandt, der egentlig kun har fået titelkampen på grund af sine underholdende stil med mange knockouts. Garbrandt har enorm power i begge hænder, men det er også det.

Cruz’ fodarbejde, brydning, grappling, striking og ikke mindst fighter-IQ er fuldstændig overlegen. Jeg tror på, at Cruz kommer til at bryde en del i de tidlige omgange og kickbokse mere i de sene omgange. En sikker sejr til Cruz!

Spiltip: Dominick Cruz til odds 1.44

LÆS OGSÅ: OPTAKT: Countdown to UFC 207: Nunes vs. Rousey – VIDEO

3 hurtige spiltips

– Neil Magny besejrer Johny Hendricks uden de store problemer til odds 1.62.

– Alex Garcia vinder over Mike Pyle til odds 1.53 eller odds 2.62 på KO/TKO/DQ.

– T.J. Dillashaw kæmper en teknisk kamp og besejrer en vild John Lineker til odds 1.44.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

14 Responses

  1. Cody bliver domineret! Hvis Cruz klare første runde, så den ude med cody.. Han er alt for teknisk dygtig til Cody..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »