International MMA MMADK Videoer

Nunes banker Rousey på teknisk knockout efter 48 sek.

Nunes banker Rousey på teknisk knockout efter 48 sek.

 

Ronda Rouseys comeback varede ikke længe i nat til UFC 207. Det tog Amanda Nunes blot 48 sekunder, før hun havde slået Rousey på teknisk knockout og forsvaret sin titel for første gang.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se UFC 207: Nunes vs. Rousey i Danmark

Se billeder fra kampen forneden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

60 Responses

 1. Hun skal have respekt for det hun har gjort i ufc og for kvinder ufc. Den første kvindelige superstar. Men hun må være done nu! Plus hun var slet ikke klar til den her fight. Rent mentalt er hun gået i stykker. Hollywood kan hun dog godt være i. Kræver lidt pr

 2. Som forventet, Rousey havde ingen chanche, mener matchet var helt ude i skoven, da hun nærmest kom ind som kanon føde 😉

 3. Det må ha været svært for hende at komme tilbage… respekt for det… men det virker som om hendes coach udelukkende har arbejdet med hendes fysiske form… hvad med hendes psykiske form??… typisk amerikanere… total denial….

 4. Teknisk katastrofe og mangel på viden fra hendes coach team, og sende hende ind uden mere fokus på blot hendes boksning er jo det rene selvmord, Holly Holm viste hendes fejl, Nunes kørte blot videre ! This is the fight game either you learn or u die! 🙂

 5. hun sad og graed i ellen show pga hun havde tabt en kamp , var vaerste ting i hendes liv , tror hun har haft et alt for nemt et liv

  1. Haha ja en Olympisk medalje vinder i Judo, ekstremt konkurrence menneske, en far der begår selvmord i en ung alder – ja hun har sku nok haft et for nemt liv?

 6. Ronda flygtede nærmest konstant fra pressen og fans før kampen, der var noget hun skjulte. Hun gik også ud da Joe skulle interviewe dem:) dårlig taber ronda, hun kommer ikke tilbage.

 7. Det var satme en røvfuld, kan ikke se ronda komme tilbage nu. Cody viste i dag et utrolig niveau, troede slet ikke at han var så god, utrolige bevægelser, stoppede alle takedowns, var dominerende på fødderne. Han er meget bedre end jeg troede, og en kamp imod tj ville være en fantastisk kamp! Det jeg også kan lide ved cody—cruz kampen, er at der self var meget trashtalk op til kampen, men de begge viste stor respekt til hinanden og roste hinanden efter kampen, god stil !

  Den måde cruz håndterer et nederlag, er der mange der kan lære noget af

 8. Hun skulle nok være kommet med en bedre plan end at bokse mod en som Amanda. Og så i øvrigt have en bedre måde at lukke distancen end bare at æde håndmadder hele vejen ind. Er års pause var nok alt for længe, og jeg kan ikke se hende vende tilbage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »