International MMA MMADK Videoer

Toptræner: Rouseys nederlag skyldes ikke hendes træner

Toptræner: Rouseys nederlag skyldes ikke hendes træner

 

Medier og fans har været hårde i deres kritik af Ronda Rouseys cheftræner, Edmond Tarverdyan. Men det er ikke hans skyld, mener den canadiske toptræner Firas Zahabi. 

Ronda Rouseys cheftræner, Edmond Tarverdyan, er en meget udskældt mand for tiden. Kritikken fra medier og fans har haglet ned over ham siden Rouseys choknederlag til Holly Holm sidste år. Men den anerkendte toptræner Firas Zahabi mener ikke, at kritikken er berettiget.

LÆS OGSÅ: Et tilbageblik på et chokerende og historisk år i UFC

“Det er ikke hans skyld. Hun er ikke den første atlet i MMA, som ikke har formået at udvikle sine stående kampfærdigheder,” sagde Zahabi i sin analyse af Rouseys knockoutnederlag til Amanda Nunes i sidste uge på YouTube-kanalen Tristar.

Tarverdyan har en kampsportsbaggrund i professionel muay thai, hvor det lykkes ham at vinde nogle titler. Derudover har han også prøvet kræfter med professionel MMA i lav regi, hvor han vandt to kampe i 2012.

“Jeg mener ikke, at han er inkompetent. Han er en dygtig striker. Jeg har set hans kampvideoer. Jeg har set ham kæmpe stående. Han ved fuldstændig, hvordan man kæmper stående,” sagde Zahabi.

Til gengæld vil Zahabi gerne kritisere kampstrategien, som Tarverdyan lagde for dagen imod Amanda Nunes.

LÆS OGSÅ: McGregor har UFC i skakmat efter Rouseys kæmpe nedtur

“Er han dårlig? Nej, det er han ikke. Dur hans tilgang? Selvfølgelig gør den ikke det. Det kan man ikke anfægte. Måske er det på tide for dem at gå hver sin vej, måske ikke? Det er deres beslutning, men tilgangen skal uden tvivl ændres.

Zahabi er på en betingelse åben over for at træne Ronda Rousey i hans klub i den canadiske storby Montreal. Det er attituden. Den skal være på plads for enhver fighter, som træder ind ad døren.

Du kan se Firas Zahabis fulde analyse i videoen forneden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

8 Responses

 1. Der bliver i hvert fald truffet dårlige beslutninger i hendes camp, og så tror jeg ikke at det er positivt ligegyldigt hvad, at omgås SÅ kontroversiel træner som Edmond. Hans videoer hvor han selv træner på pads, er heller ikke videre imponerende. Ligger slet ikke krop i salgene, bruger ikke hofter, ingen head movement, paraderne hænger nede ved hofterne og den 60 kg tunge knægt der står og holder padsne, rykker sig ikke en meter ved slagene!….

  Se bare hvad der skete med Travis Browne og Jake Ellenberger da de kom til Glendale – deres karriere er gået direkte i stykker efter deres skifte til Edmonds sted….

 2. Altså når man siger til sin kæmper, som lige har fået på munden i 1. omgang at hun skal gå ind og udbokse sin modstander, som er verdensmester i boksning utallige gange, så er der noget galt.

 3. Hun kom ind og så SÅ skrald ud, at det ikke kun kan være trænerens skyld. Hun havde mistet “det”, simpelthen. Sporten har udviklet sig, Rousey har ALT den snak om den berømte arm bar det skulle finishe Nunes og så kunne hun ikke engang parere sådan ret konventionelle slag… Hun er færdig i mma, men måske klar til Hollywood. Sådan set jeg det

  1. Det er formentlig en blanding. Når man bliver udbokset af Holly Holm (en top professionel og flere gange verdensmester bokser) der konstant counter dig for 5 min, og der bliver sagt fra Edmund at hun skal blive ved med at bokse hende, angribe Holm aggressivt. Ja flere gange roste han Rousey mod Holm, selvom der på intet tidspunkt var noget hu gjorde der var godt. Ind imellem 1 og 2 runde sagde han til hende at hun gjorde det godt derude ”wha fuck”??

   Hendes næste kamp bliver så mod en af de bedste ”boksere” i kvindernes 135 division, med endda endnu mere power i slagene end Holm der udboksede Rousey for 1 år siden (dårlig beslutning man håber at Edmund prøvede at tale hende fra) hun skulle ha haft en modstander der kunne bygge hende selvtillid, ikke en morder som Nunes. Her har man simpelthen arbejdet på at hendes stand-up skulle blive gode nok til at stå med Nunes, igen – hva fuck? Hvorfor prøve at vinde med modstanderens absolute styrke? Hun kommer ud og går lige så aggressivt til Nunes som hun gjorde til Holm, bliver jabbet efterfulgt af få hooks og straights, men fortsætter da med hovedet stillestående lige frem mod Nunes.

   Edmund var bare heldig at Rousey trådte ind af hans dør, han har tjent godt på det. Men se hvordan det er gået hans andre atleter, endda nogle der havde kæmpe talent før de kom til ham 😉

  2. Rune Frederiksen jeg skal erkende jeg ikke kender meget tom træneren eller hans historik. Men jeg tror bare jeg så en kæmper fra den gamle skole, der allerede var færdig efter Holm. Jeg tror heller ikke det er nemt at komme sig over på sådan et mega nederlag. Den slags skal man måske være Conor for at over comme…;) men måden han tabte til Diaz på var jo heller ikke lige så slem. Og så tror jeg bare jeg blev træt af at høre om den der skide arm bar, når det slet ikke virkede som om, at det ville blive aktuelt mod bad ass Nunes. Op til kampen lignede hun bare sur samme sure fjæs – bare med den nye frygt i øjnene, der nok kommer efter et nederlag…

  3. Enig.. Nævnte også til alle bekendte at de bør oddse på Nunes hvis de skulle oddse, og kampen blev næsten som jeg forudså den uden at lyde for bagklov! ?

   Men Edmund er den mest kontroversielle træner i UFC, og der er en grund til at mange (inklusiv en del UFC fightere) ikke kan udstå ham. Se bare Werdum front sparke ham midt i Octagon ?

  4. Fedt. Det skal jeg Google. Det virker som om hun skulle have taget en ny træner efter Holm. Eller bare have stoppet mens legen var god og satset på Hollywood, mens hun stadig var hot der. Efter Holm og Nunes er det sværere at se hende som “action heltinde”. Men den klarer Hollywood nok… Er helt vild med Nunes, tror hun vil rule længe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »