International MMA MMADK

Rouseys comeback blev formentlig en kæmpe pay per view-succes

Rouseys comeback blev formentlig en kæmpe pay per view-succes

 

Af Ehsan Faizzad

Det kan godt være, at Ronda Rouseys comeback var en fiasko sportsligt. Men uden for buret blev det formentlig en kæmpe pay per view-succes for UFC. 

Forventningerne til Ronda Rouseys popularitet var dalet efter 13 måneders fravær og sidste års brutale knockoutnederlag.

De lave forventninger blev bekræftet yderligere, da Rousey i ugerne op til forrige weekends comebackkamp nægtede at stille op til alle interviews og pressemøder. Oven i det blev kampen af hensyn til nytårsaften afholdt på en usædvanlig fredag, ikke en traditionel lørdag. Alt dette havde Rousey at kæmpe mod.

LÆS OGSÅ: Toptræner: Rouseys nederlag skyldes ikke hendes træner

Men kilder tæt på den anerkendte journalist Dave Meltzer fra netmediet MMAFighting.com viser et overraskende billede. Hans uofficielle estimater viser, at stævnet UFC 207 med Nunes vs. Rousey på plakaten genererede skyhøje 1.1 millioner pay per view-køb (PPV).

UFC, en privat virksomhed, opgiver normalt aldrig de officielle PPV-tal.

 

Rousey stadig en superstjerne

Estimatet viser, at Rousey trods den sportslige fiasko, hvor hun tabte på 48 sekunder til bantamvægtsmesteren Amanda Nunes, stadig er en superstjerne i UFC.

Ifølge Meltzer nåede UFC 207 op på samme økonomiske succes som Rousey vs. Holm sidste år og ikke mindst den meget markedsførte superkamp mellem mestrene Eddie Alvarez og Conor McGregor tidligere i år.

Det var ifølge den amerikanske journalist femte gang i år, at UFC nåede op over den magiske milliongrænse i PPV. Til sammenligning har boksesporten kun nået over milliongrænsen tre gange på et år. Det var i bokselegenden Mike Tysons storhedstid i 1996 og i 2011 med de to største boksestjerner i dag, Manny Pacquiao og Floyd Mayweather.

LÆS OGSÅ: McGregor har UFC i skakmat efter Rouseys kæmpe nedtur

Rouseys fremtid stadig uvis

Men Rousey har stadig et stykke op til UFC’s største stjerne, den irske letvægtsmester Conor McGregor. I hans to kampe imod rivalen Nate Diaz satte de UFC-rekord ifølge uofficielle tal med 1.65 millioner i omkampen og 1.6 millioner i deres første opgør.

Meltzers estimater kan vise sig at være afgørende, når Ronda Rousey definitivt skal beslutte, om hun vil fortsætte sin nedadgående karriere. Siden forrige weekends lynnederlag har Rousey endnu ikke talt åbent om fremtidsplanerne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

11 Responses

 1. At hun er færdig i mma. Tror ikke hun kommer tilbage, men klogt nok satser på at redde resterne af sin legacy

 2. Hvia hun kommer tilbage blir det kun for pengene.
  Hendes arrogance har kostet hende hendes titel også kommer hun tilbage og får på munden.
  Hun ka være kommentator hvis det var noget.

 3. Hvad havde hun at kæmpe mod? At det blev afholdt på en fredag i stedet for en lørdag, har næppe nogen indvirkning på noget som helst.
  At hun som den eneste kan nægte at stille op til presse interviews og pressemøder uden konsekvenser, hvorimod at Connor ikke fik lov til at kæmpe, kan vel heller ikke være en dårlig ting for hende.
  Så igen, hvad havde hun at kæmpe i mod, som i skriver i artiklen?

  1. Det er almenkendt med seertal, at det ikke er godt at sende et program på en anden dag, end den som alle er vant til. At hun afviser at stille op til interviews og pressemøder gør også, at der ikke på samme måde bliver skabt medieopmærksomhed i ugerne og dagene op til kampen. Det skal hun kæmpe mod på PPV-bundlinjen.

  2. Hvor skriver jeg, at det har indflydelse på hendes kamp? Jeg er i gang med at beskrive forventningerne til hendes popularitet. Hvor skriver jeg noget om, at det ikke skulle være hendes valg, som i øvrigt er en helt anden diskussion. Du skal blive bedre til at læse og forstå, Andy. Det er ikke første gang, at du er forvirret.

  3. Du mener vel, at det ikke er første gang, at vi er uenige!

   Du skrev, at hun skulle kæmpe mod PPV-bundlinjen fordi, at interessen ikke havde været så stor for hendes kamp og her er det, at JEG skriver, at det er hendes eget valg.

   “Alt dette havde hun at kæmpe mod”
   Ifølge artiklen, så var det en god dag rent PPV. Så forvirret som jeg er, så spørger jeg igen, hvad hun har kæmpet mod?

 4. Hun er færdig, hendes kamp mod Nunes burde fortælle os hvor hun står uden at sætte spørgsmålstegn ved det, hun hørte ikke til derinde sammen med hende. Det var rent mord, Herb Dean reddet hende for unødvendige slag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »