Andre kampsport International MMA MMADK Videoer

Mayweather griner hånligt af UFC’s astronomiske tilbud

Mayweather griner hånligt af UFC’s astronomiske tilbud

 

Af Ehsan Faizzad

Floyd Mayweather havde ikke meget tilovers for UFC’s astronomiske tilbud om at bokse imod Conor McGregor. Tilbuddet blev afvist hånligt.

UFC-præsident, Dana White, offentliggjorde i går en stor nyhed. Han tilbød boksestjernen Floyd Mayweather omkring 175 millioner kroner plus pay per view-indtægter for at bokse imod MMA-sportens største stjerne, Conor McGregor.

Men det astronomiske tilbud blev samme dag afvist hånligt af Mayweather i et interview med TMZ.

”Han er en fucking komiker,” sagde Mayweather gentagne gange med et grin og viste i stedet sit dyre ur af mærket Hublot.

(Artiklen fortsætter efter videoen.)

I øjeblikket er Mayweather på boksepension med en uplettet rekordliste med 49 sejre. Tidligere på ugen sagde han i et interview med ESPN, at det vil kræve en lønningspose på 100 millioner dollars (700 mio. kroner), hvis han skal lokkes tilbage i ringen. Det nuværende tilbud svarer til en fjerdedel af det krav.

UFC’s tilbud skal også ses i lyset af, at Mayweather i 2015 i storkampen imod Manny Pacquiao tjente næsten ti gange så meget – cirka 1,6 milliarder kroner ifølge ESPN’s anerkendte journalister Darren Rovell og Dan Rafael.

Kampen havde været mange år undervejs og smadrede derfor også alle rekorder. Efterfølgende ”faldt” Mayweathers lønningspose i karrierens sidste kamp imod Andre Berto til omkring 225 millioner kroner. En kamp, som skuffede på bundlinjen med blot 400-550.000 pay per view-køb ifølge ESPN.

 

McGregor har i år ifølge Dave Meltzer fra MMAFighting.com generet op til 1.65 millioner PPV-køb. Til gengæld har han i sine kampe ikke fået lige så høje procenter som Mayweather, da han også har UFC som promotor, som tager sig godt betalt.

Han blev dog også tilbudt mindst 175 millioner kroner af UFC for at bokse imod Mayweather. Til gengæld har han ikke reageret på tilbuddet endnu.

Efter storsejren over Eddie Alvarez i november udtalte McGregor, at han vil holde en længere pause fra sporten. Han bliver far for første gang til maj måned.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

19 Responses

 1. Hvis UFC absolut vil lave en boksekamp kan de da sigte lidt højere og vælge Manny Pacquiao som modstander, husker hvordan Mayweather nærmest flygtede fra Manny

  1. Yep det skabte megen støj, som om dommerne var købt, Manny løb jo nærmest rundt efter Floyd hele tiden

 2. Utroligt, en afdanket bokser der er “over the top”, afviser så mange penge!!! Nå, men han må jo have nok af dem så! Og hvis man sammenligner pay per view tallene med hinanden, er det jo klart McGregor der tager sejren der – overlegent! Så hyg dig med pensionen Floyd, ingen gider alligevel se dig løbe rundt i ringen og daske slattent til en modstander!

  1. Han er vel ikke dummere end at han godt ved at man ikke kan klare sig i UFC hvis man ikke mestrer flere teknikker end kun boksning.

  2. Jasper Landt enig, men det der her er på tale er en boksekamp! Du får ALDRIG Floyd ind i buret med en MMA kæmper, og slet ikke McGregor!

  3. Sandt men han er ikke aggressiv nok til at bokse mod ham og sikkert også derfor han ikke ville bokse mod Pacquiao i de yngre dage.

  4. Det er yderst tvivlsomt om denne kamp nogensinde vil finde sted! Men skulle den det, vil Floyd sikkert vinde på point! Floyd har aldrig haft det store knock-out punch!

 3. McChicken Gregor takkede selv nej til at møde Khabib Nurmagomedov i kamp om UFC bæltet. Han ka da bare stille op imod ham? Men det turde tøsedrengen mcChicken ikke, så har de fundet en pensioneret sort bokser som er langt fra topform de tænkte de ku ydmyge ved at give ham en sum penge… Hah. Jeg forstår sku godt… Hvis han så gerne vil kæmpe så kan han tage imod udfordringen fra Khabib , ikk osss 😉 (y)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »