International MMA MMADK

B.J. Penn tjente over en million i mislykket comeback

B.J. Penn tjente over en million i mislykket comeback

 

Af Ehsan Faizzad

Legenden B.J. Penn fik ikke et ben til jorden imod stortalentet Yair Rodriguez. Til gengæld kan han glæde sig over en lønningspose på over en million kroner.  

Det var alt andet end en succes, da den aldrende UFC-legende B.J. Penn gjorde comeback i weekenden. Det endte med et ensidigt nederlag til det mexicanske stortalent Yair Rodriguez på teknisk knockout.

LÆS OGSÅ: McGregors ansøgning om varemærke antyder forretningseventyr

Til gengæld kunne Penn udveksle fem minutters afstraffelse med omkring en million kroner i løn – 150.000 dollars. Det viser en officiel opgørelse fra The Arizona Department of Gaming via netmediet MMAFighting.com.

Penns løn har været stabil siden nederlaget til Nick Diaz i 2011. Med endnu et nederlag er den 38-årige hawaiianer oppe på fire nederlag i træk og uden sejr i over seks år. Det kan derfor betyde et definitivt karrierestop, selvom Penn ikke har meldt noget ud officielt.

Sejrherren Rodriguez kunne med den meget imponerende sejr og en sejrsbonus høste omkring 700.000 kr – 100.000 dollars. Det svarer til en lønstigning på omkring 400.000 i basisløn fra april 2016, viser en opgørelse fra Nevada State Athletic Commission.

LÆS OGSÅ: Rodriguez udraderede B.J. Penn i ren Matrix-stil

Den 24-årige mexicaner, som vandt The Ultimate Fighter Latin America i 2014, er i en fantastisk stime af otte sejre i træk med fire bonusser for enten “Fight of the Night” eller “Peformance of the Night”. Han udpeges af mange eksperter som et af de største talenter i MMA-organisationen UFC.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »