International MMA MMADK

McGregors ansøgning om varemærke antyder forretningseventyr

Conor McGregors ansøgning om varemærke antyder forretningseventyr

 

Af Ehsan Faizzad

Conor McGregor kan være på vej med et forretningseventyr. Det viser en ansøgning, som den irske UFC-stjerne har sendt til den amerikanske patent- og varemærkestyrelse.

Forestil dig en Conor McGregor-barbershop. Eller en fitnesskæde under navnet The Notorious. Det kan meget vel blive en realitet i fremtiden.

LÆS OGSÅ: UFC-præsident tilbyder Mayweather og McGregor cirka 175 millioner kroner

Tidligere på måneden sendte UFC-stjernen Conor McGregor, gennem sin virksomhed McGregor Sports and Entertainment, to ansøgninger til den amerikanske patent- og varemærkestyrelse. Den 28-årige irer vil beskytte sit navn og tilnavn, ”The Notorious”, som varemærker. Det skriver ESPN’s Darren Rovell.

Ifølge ansøgningerne vil McGregor bruge varemærkerne i produkter som aftershave, videospil, bøger, tøj, restauranter, barbershops og klubber i forbindelse med sport og sundhed. Et varemærke sikrer eneret og beskytter det brand eller image, som McGregor har opbygget igennem sin kometkarriere i UFC.

LÆS OGSÅ: Mayweather griner hånligt af UFC’s astronomiske tilbud

McGregor har ikke kommenteret på ansøgningerne i skrivende stund. I øjeblikket holder han en pause fra MMA-sporten, fordi han bliver far til maj.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

8 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »