International MMA MMADK

Khabib truer Ferguson med at brække armen på ham

Khabib truer Ferguson med at brække armen på ham

 

Af Ehsan Faizzad

Khabib Nurmagomedov advarer Tony Ferguson inden storkampen til foråret. Hvis han giver mig sin arm, så brækker jeg den, siger UFC’s russiske topletvægter. 

Khabib Nurmagomedov drøm om en ægte titelkamp imod UFC’s letvægtsmester, Conor McGregor, gik i vasken. I stedet har den russiske fighter taget til takke med en storkamp imod en anden topletvægter, nemlig Tony Ferguson til UFC 209 den 4. marts.

LÆS OGSÅ: Khabibs besked til McGregor: Dø som en samurai, ikke en kylling

De to kamphaner, som længe har været i mundhuggeri, skulle have mødt hinanden ved tidligere lejligheder. Kampene blev dog dengang aflyst af hensyn til skader. Nu ser Khabib endelig frem til at møde Ferguson, som han sender en stor advarsel til.

“Hvis Tony Ferguson giver mig sin arm, så brækker jeg den,” sagde Nurmagomedov i et interview med FOX Sports og med reference til Frank Mirs brutale sejr over Antonio Rodrigo Nogueira i 2011, der endte med en brækket arm.

28-årige Nurmagomedov sagde også, at hans tilgang i den kommende kamp ikke bliver lige så barmhjertig, som da han sejrede over Michael Johnson i november.

“Da jeg kæmpede mod Michael Johnson og havde hans arm i “kimura”-låsen, så kunne jeg brække den. Men jeg vred armen langsomt og var forsigtig, fordi jeg ikke vil skade ham,” sagde Nurmagomedov.

Både Nurmagomedov og Ferguson er i sit livs form. Nurmagmedov er ubesejret i hele sin MMA-karriere med 24 sejre i alt, mens Ferguson har vundet ni UFC-kampe i træk.

LÆS OGSÅ: McGregors ansøgning om varemærke antyder forretningseventyr

De duellerer om UFC’s interim (midlertidige) letvægtstitel. Vinderne af kampen forventes at møde superstjernen og letvægtsmesteren Conor McGregor, som i øjeblikket er på orlov med udsigt til at blive far.

“Jeg kæmper den 4. marts og vinder bæltet. Efter den 4. marts kæmper jeg mod Conor McGregor (…). Jeg kommer op på 26-0, 10-0 i UFC og bliver UFC’s ubestridte og ubesejrede letvægtsmester. Det er vildt, men jeg kan gøre det,” sagde Nurmagomedov.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »