Andre kampsport International MMA MMADK

McGregor om Mayweather: Han skider i bukserne

McGregor om Mayweather: Han skider i bukserne

 

Af Ehsan Faizzad

Conor McGregor køber ikke Floyd Mayweathers påstand om, at han er den største stjerne af de to. I virkeligheden skider han i bukserne, siger McGregor. 

Der har længe været tale om en gigantisk boksekamp imellem MMA-stjernen Conor McGregor og boksestjernen Floyd Mayweather. Nu er kampen et skridt tættere en realitet.

LÆS OGSÅ: UFC-præsident: Ronda Rousey er sandsynligvis færdig

“Jeg har øjnene rettet mod én mand. Og det er Floyd Mayweather,” sagde McGregor lørdag til sit Q&A-arrangement i Manchester og pointerede, at han lige nu ikke er interesseret i at forsvare sin letvægtstitel i MMA-organisationen UFC.

I sidste måned påstod Mayweather at have præsenteret McGregor for et tilbud. Tilbuddet indholdt en lønfordeling på 100 millioner kroner til McGregor og 700 millioner til Mayweather – altså syv gange så meget.

Boksestjernen begrundede den markante lønforskel med, at han var den klart største stjerne. Han kaldte sig “the A-side”. Men selvom McGregor ikke vil lægge tal på sit lønkrav, så køber han ikke Mayweathers påstand.

“Han er “the scared side”. Lad os være ærlig. Han vil ikke kæmpe en rigtig kamp. Han har brug for regler til at beskytte sig. Jeg har ikke brug for regler,” sagde McGregor og henviste til, at Mayweather kun er interesseret i en boksekamp, ikke en MMA-kamp.

McGregor er MMA-sportens største stjerne og i øjeblikket UFC’s letvægtsmester med en rekordliste af 21 sejre og tre nederlag.

“I virkeligheden skider han i bukserne. Hvis jeg bestemmer mig for at kæmpe mod ham rigtigt. Fuck UFC, MMA, boksning eller fighting som sport. Lad os bare sige, at vi kæmper. Så vil det være den nemmeste kamp nogensinde.”

LÆS OGSÅ: Demetrious Johnson vil se McGregor forsvare bæltet

Mayweather betragtes som en af de bedste boksere nogensinde. Han er ubesejret med 49 sejre og ingen nederlag. Alligevel er McGregor villig til at forlade sine trygge rammer i MMA og prøve kræfter med den bedste bokser i en anden sportsgren.

“Floyd og jeg bliver nødt til at mødes, snakke og finde ud af det – ligesom han og Manny (Pacquiao) gjorde det.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

22 Responses

 1. glemmer aldrig da diaz have conor nede med kvælergreb og coner klapper for sit liv i den første kamp,,,håber hele boksning verden og mayweather griner af den nar

  1. Emil Stenfors Marcussen også derfor at jeg skrev “haft”. Den anden titel bliver højst sandsynligt også frataget.
   Boksning og MMA er 2 forskellige verdener. Floyd vil selvfølgelig kun bokse og Conner vil have penge, men han vil heller ikke kun have, at alt er til Floyds fordel.

  2. Det svarer lidt til at sammenligne en tennisspiller med en badmintonspiller. Det eneste de har tilfældes er en ketcher.

 2. Det er film Det hele! håber virkelig ikke at den bokse kamp bliver til noget, han vil bare fylde sine lommer længer er den ikke, men også fair nok men så ikk hold folk for nar med de skide bælter

  1. LOL? du er nok den sidste der skal snak om film mr. Hollywood? søger skam igen respekt ven, respekt gøre man sig fortjent til, og ikke igennem munden Aaron Santana?

  2. Ja jeg hygger mig og benægter det ikk, tegning??? jamen jeg glæder mig til at se hvordan det skal gøres avanu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »