International MMA MMADK

Anderson Silva interesseret i forening: “Det er vigtigt”

Anderson Silva interesseret i forening: “Det er vigtigt”

 

Af Ehsan Faizzad

Fightere bliver nødt til at holde sammen. Det mener MMA-legenden Anderson Silva, som for første gang offentligt udtrykte interesse for en (fag)forening for fightere.

For to måneder siden blev fighterforeningen MMAAA oprettet med den canadiske MMA-stjerne Georges St-Pierre i spidsen. Foreningen har dog siden ligget stille og dalet i momentum. Men det kan ændre sig nu.

LÆS OGSÅ:UFC’s sværvægtsmester skal forsvare titel imod overmand

Anderson Silva, sportens måske bedste fighter nogensinde, viste stor interesse, da han onsdag blev spurgt om holdningen til (fag)foreninger i et interview til en række medier op til lørdagens stævne UFC 208.

“Det er vigtigt. Sporten er blevet mere professionel,” sagde Silva og bakkede op om projektet.

Anderson Silva sagde dog, at han endnu ikke er blevet kontaktet af en forening. Til gengæld pointerede han flere gange, at det var vigtigt for sporten og fighternes fremtid.

“Fighter bliver nødt til at holde sammen, hvis sporten skal blive ved med at vokse. Det er meget vigtigt. Det er en del af fremtiden for sporten,” sagde Anderson Silva og afviste ikke, at han selv vil opsøge en forening for at deltage i kampen om bedre rettigheder og lønforhold for fightere.

LÆS OGSÅ: UFC 208 Embedded ep. 1: “Stjernen er tilbage” – VIDEO

Anderson Silva anses, trods en dopingdom i 2015, som en af de bedste fightere i MMA-sportens historie. Han var over en lang årrække UFC’s mellemvægtsmester og er stadig rekordholder med i alt 10 titelforsvar.

På lørdag skal han forsøge at genvinde formen imod amerikanske Derek Brunson. De to mellemvægtere møder hinanden til UFC 208 i Brooklyn.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »