International MMA MMADK

Randamie selvsikker før UFC-titelkamp: Jeg har kæmpet mod mænd

Randamie selvsikker før UFC-titelkamp: Jeg har kæmpet mod mænd

 

Af Ehsan Faizzad

UFC-fighter Germaine de Randamie slog for 10 år siden en mandlig bokser på knockout. Derfor går hun med stor selvtillid ind til lørdagens titelkamp imod Holly Holm. 

Den hollandske UFC-fighter Germaine de Randamie er en frygtindgydende kvinde med en bemærkelsesværdig fortid.

LÆS OGSÅ: Anderson Silva interesseret i forening: “Det er vigtigt

For 10 år siden gik hun med til en boksekamp imod en mandlig bokser ved navn Tom Waes. Det endte med, at Randamie slog Waes ud på kold knockout. Det er en af grundene til, at hun føler sig godt rustet til lørdagens titelkamp imod amerikanske Holly Holm til UFC 208 i Brooklyn.

“Hver eneste kamp er den sværeste i min karriere. Jeg respekterer Holly. Hun er en fantastisk atlet. Det er en ære for mig. Men jeg er klar. Hvis jeg kan kæmpe mod mænd, kan jeg kæmpe mod Holly,” sagde de Randamie i et fælles interview til blandt andet netmediet MMAFighting.com og fortsatte:

“Han vejede omkring 18 kilo mere end mig. Det var boksning. De tilbød mig kampen. Han havde tre professionelle kampe, og jeg tænkte: Lad os gøre det,” sagde de Randamie.

De Randamie var selv verdensmester i kampdisciplinen muay thai, hvor det udover slag også er tilladt at uddele albuer, knæ og spark. Hun møder Holly Holm, som er tidligere bokseverdensmester og UFC-mester, men mest kendt for sin spektakulære storsejr over UFC-stjernen Ronda Rousey.

LÆS OGSÅ: UFC 208: Holm vs. de Randamie Embedded ep. 2 – VIDEO

“Hun har en plan, jeg har en plan. Jeg byder alle velkommen i midten af ringen. Lad os gøre det. Det bliver spændende. Jeg er ikke bange for at blive slået ud, og jeg er ikke bange for at tage chancer, sagde de Randamie om kampen på lørdag.

Germaine de Randamie og Holly Holm skal dyste om UFC’s første fjervægtstitel. Den nye kvindedivisionen i fjervægt blev oprettet for nylig og betyder, at kvinderne i UFC nu har tre vægtklasser i alt.

Se afslutningen på kampen mellem Randamie og Waes i videoen forneden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »