International MMA MMADK Odds Spiltips

Spiltips til UFC 208: Hvem bliver den første kvindelige fjervægtsmester?

Spiltips til UFC 208: Hvem bliver den første kvindelige fjervægtsmester?

 

Af Ehsan Faizzad

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens UFC-stævne i Brooklyn. Fjervægtstitlen for kvinder er på spil for første gang, når Holly Holm og Germaine de Randamie dyster imod hinanden. 

UFC er hurtigt tilbage i staten New York. Men denne gang finder stævnet ikke sted på Manhatten, men i stedet på den anden side af Brooklyn Bridge.

En ny UFC-division for kvinder er oprettet i fjervægt. Det betyder, at amerikanske Holly Holm og hollandske Germaine de Randamie dyster om at være den første kvindelige UFC-fjervægtsmester nogensinde.

Derudover får man også glæde af andre fightere i særklasse – for eksempel Anderson Silva, Ronaldo Souza, Glover Teixeira og Dustin Poirier.

Jeg ser nærmere på hovedkampen og giver yderligere tre spiltips til stævnet UFC 208 i nat.

LÆS OGSÅ: Randamie selvsikker før UFC-titelkamp: Jeg har kæmpet mod mænd

Holly Holm bliver UFC’s første kvindelige fjervægtmester

UFC’s oprettelse af en fjervægtsdivision for kvinder kom ikke bag på mange. Det gjorde til gengæld fravalget af den helt store stjerne Cris Cyborg. Eller i hvert fald den manglende vilje til at vente på, at hun blev rask igen.

Kort tid efter blev Cyborg testet positiv for anden gang i karrieren. Med en mulig dopingdom i vente kan vi nu se ufortrødent på nattens titelkamp imellem Holly Holm og Germaine de Randamie. Begge er rykket en vægtklasse op.

Holly Holms seneste sejr fandt sted i 2015, da hun stoppede den daværende UFC-dronning Ronda Rousey på knockout. Siden har hun skuffet stort og tabt to tætte kampe til Miesha Tate og Valentina Shevchenko.

De Randamie har på den side blot kæmpet to gange siden november 2013. Hun har sejret i begge, men imod modstandere, som fx danske Anna Elmose, der slet ikke er på niveau med Holms seneste modstandere.

Begge fightere har deres force i den stående kampstil. Derfor skal man ikke vente meget gulvkamp. Holm er tidligere bokseverdensmester, og de Randamie er tidligere muay thai-verdensmester. En slags muay thai vs. boksning, hvis man skal se på det firkantet.

Jeg forudsiger en pointsejr til Holly Holm. Hun er mere erfaren i MMA-sammenhæng og har kæmpet imod meget bedre modstandere. Den erfaring skulle gerne give hende en fordel i et tæt opgør som denne.

Spiltip: Holly Holm til odds 2.10

LÆS OGSÅ: Aldo: McGregor er chanceløs mod Mayweather 

3 hurtige spiltips

– Anderson Silva slår en fremadstormende Derek Brunson ud til odds 2.30 lige på eller 3.50 på TKO/KO/DQ.

– Ronaldo Souza sejrer stensikkert over Tim Boetsch til odds 1.17 lige på eller 1.75 på submission.

– Glover Teixeira vinder over Jared Cannonier til odds 1.44 lige på eller 1.80 på finish.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »