International MMA MMADK

Georges St-Pierre tæt på ny UFC-kontrakt

Georges St-Pierre tæt på ny UFC-kontrakt

 

Af Ehsan Faizzad

Legenden Georges St-Pierre og MMA-organisationen UFC er langt om længe ved at blive enige om en ny kontrakt. Et comeback forventes i 2017. 

Georges St-Pierres vej tilbage fra orlov har været alt andet end problemfri. Men nu ser det ud til at vende for den canadiske MMA-legende.

LÆS OGSÅ: Brock Lesnar går op MMA-pension igen

St-Pierre og UFC er angiveligt tæt på en ny kontrakt, der baner vejen for et comeback i efteråret 2017. Det erfarer det anerkendte netmedie MMAFighting.com.

UFC har i skrivende stund afvist at kommentere på nyheden. Men UFC-præsident, Dana White, sagde i sidste uge, at partnerne var kommet på talefod igen, og at problemerne var blevet løst.

Sommeren var kun lige begyndt, da St-Pierre sidste år afslørede, at han vil vende tilbage fra sit årelange orlov siden 2013. Men forhandlingerne trak ud, og det endte til sidst med en intens konflikt imellem parterne.

LÆS OGSÅ: De Randamie er UFC’s første kvindelige fjervægtsmester

Først annoncerede St-Pierre, at han havde løsrevet sig fra sin UFC-kontrakt. Senere deltog han i oprettelsen af fighterforeningen Mixed Martial Art Athletes Association (MMAAA). Nu ser det dog ud til, at partnerne er blevet enige igen.

St-Pierre anses som en af sportens og UFC’s bedste fightere nogensinde. Han var UFC’s weltervægtsmester og formåede at forsvare titlen ni gange, inden han opgav den frivilligt for at gå på orlov. Hans rekordliste indeholder 25 sejre og blot to nederlag.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

16 Responses

    1. Er det virkelig det eneste du kan huske en af de mest dominerende fightere der nogensinde har været? Den nok mest all arround fighter sammen med JBJ, og total classy udenfor ringen også. Ja okay, så ved man da at man ikke har med en rigtig fan at gøre ?

    2. Ja jeg husker ham for at snyde når han var ved at tabe…
      så måske er jeg en rigtig fan, netop fordi jeg ikke vender det blinde øje til og kun husker ham for det gode han gjorde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »