International MMA MMADK Odds Spiltips

Spiltips til UFC: To eksplosive sværvægtere i aktion

Spiltips til UFC: To eksplosive sværvægtere i aktion

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens UFC-stævne, hvor Derrick “The Black Beast” Lewis skal jagte sin sjette sejr i træk imod Travis Browne.

 

Af Ehsan Faizzad

UFC er i denne weekend faldet på en usædvanlig søndag nat. Stævnet finder sted i den canadiske by Halifax, og kampprogrammet er ærlig talt ikke et festfyrværkeri. Alligevel er der nogle interessante kampe – især på hovedkortet.

I hovedkampen mødes to meget eksplosive sværvægtere, der tilsammen har 29 knockouts på rekordlisten. Amerikanske Derrick “the Black Beast” Lewis jagter sin sjette sejr i træk imod hawaiianske Travis Browne, der med to sejre og fire nederlag er i formkrise.

Derudover optræder der andre interessante navne som fx de tidligere UFC-mestre Carla Esparza og Johny Hendricks samt knockoutmaskinerne Hector Lombard og Paul Felder.

LÆS OGSÅ: UFC-stjerne frikendt efter positiv dopingtest

Lewis’ eksplosivitet og slagkraft bliver for meget for Browne

Kampen imellem Derrick Lewis og Travis Browne kan meget vel ende i 1. omgang på knockout. Det kan faktisk gå til begge sider. Både Lewis og Browne har stor power i deres arsenal og er giftige i starten.

Browne er i formkrise, men har mødt væsentlig hårdere modstand i sin UFC-karriere. Lewis rider på en bølge af sejre, men har mødt middelmådige sværvægtere hele vejen igennem.

Alligevel tror jeg på, at Lewis fortsætter formkurven og hiver en ny knockoutsejr hjem. “The Black Beast” har en væsentlig bedre kæbe og masser af selvtillid for tiden.

Det samme kan man ikke sige om Browne, som siden et omdiskuteret klubskifte har lignet en skygge af sig selv. Han har desuden også tabt to ud af fire seneste kampe på teknisk knockout.

Jeg tror på en sejr til Derrick Lewis – sandsynligvis på (teknisk) knockout!

Spiltip: Derrick Lewis til odds 1.90

LÆS OGSÅ: Officielt: Georges St-Pierre underskrevet ny UFC-kontrakt

3 hurtige spiltips

– Hector Lombard vinder over en “over the hill” Johny Hendricks til odds 1.90.

– Elias Theodorou vinder en taktisk kamp over Cezar Ferreira til odds 2.00.

– Carla Esparza vinder en sikker kamp over Randa Markos til odds 1.33

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

  1. Hector Lombard til 1.90 er meget meget fristende, Hendricks har set forfærdelig ud, og lige siden USADA kom til, har han været skyggen af sig selv !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »