Andre kampsport International MMA MMADK

Mayweather tror på McGregors power i boksning

Mayweather tror på McGregors power i boksning

UFC-stjernen Conor McGregor har aldrig bokset professionelt, og bokselegenden Floyd Mayweather Jr. har aldrig tabt en eneste kamp. Alligevel er McGregor ikke chanceløs, mener Mayweather. 

 

Af Ehsan Faizzad

En højst usædvanlig boksekamp kan finde sted imellem UFC-stjernen Conor McGregor og bokselegenden Floyd Mayweather Jr.

Men selvom McGregor aldrig har bokset i professionel bokseregi, så mener Mayweather ikke, at han er chanceløs i en eventuel boksekamp imellem det to stjerner.

“UFC-handsker er ikke spor anderledes fra boksehandsker. De er bare en lille smule tyndere. Men hvis en mand har power, så har han power. Og Conor McGregor har power,” sagde Mayweather fredag til det amerikanske tv-program Showtime Boxing.

Floyd Mayweather er i øjeblikket på boksepension. Men den 40-årige bokser har vist stor interesse for en boksekamp imod Conor McGregor. Den 28-årige irer har gengældt interessen.

McGregor tabte på gulvet

Til gengæld er det i øjeblikket ikke blevet til mere end verbale slagsmål og forhandling over medierne. Adskillige medier og eksperter har også udelukket, at McGregor skulle have en reel chance imod en af verdens bedste boksere nogensinde.

Men Mayweather ser en smule anderledes på McGregors chancer imod ham.

“Hver gang McGregor kæmper og vinder, så gør han det stående. Det skete på gulvet, da Conor McGregor tabte. Det skete ikke stående,” sagde Mayweather og henviste til McGregors eneste UFC-nederlag til Nate Diaz sidste år.

“Han er en rigtig dygtig fighter, og han er en meget, meget vedholdende atlet, som har viljen til at vinde.”

Conor McGregor er MMA-sportens største stjerne og i øjeblikket UFC’s letvægtsmester med en rekordliste af 21 sejre og tre nederlag. Floyd Mayweather betragtes som en af de bedste boksere nogensinde. Han er ubesejret i karrieren med i alt 49 kampe.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

10 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »