International MMA MMADK Odds Spiltips

Spiltips til UFC 209: Kan Woodley slå Thompson ud?

Spiltips til UFC 209: Kan Woodley slå Thompson ud?

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens UFC-stævne i Las Vegas. UFC’s weltervægtsmester, Tyron Woodley, møder førsteudfordreren Stephen Thompson i et brag af en omkamp. 

 

Af Ehsan Faizzad

Forbandelsen ramte UFC i hjertet fredag. Khabib Nurmagomedov blev ramt af sygdom, og derfor blev “folkets hovedkamp” aflyst imod Tony Ferguson i sidste øjeblik.

Til gengæld har stævnet UFC 209 i Las Vegas stadig en spektakulær titelkamp at glæde sig til. UFC’s meget upopulære weltervægtsmester, Tyron Woodley, møder Stephen Thompson i en omkamp fra efteråret, der endte uafgjort efter fem nervepirrende omgange.

Der er også meget mere på buffeten. Veteranen og UFC-sagsøgeren Mark Hunt er tilbage imod Alistair Overeem, som han op til kampen har kaldt en dopingsvindler. Rashad Evans, Lando Vannata og Mirsad Bektic er nogle af de andre spændende navne.

Jeg ser nærmere på hovedkampen og giver yderligere tre spiltips til stævnet UFC 209 i nat.

LÆS OGSÅ: Nurmagomedov mod Ferguson aflyst i sidste øjeblik

 

Woodley besejrer Thompson med sin power og alsidighed

Sidste gang havde jeg Stephen Thompson som vinder, da han og Tyron Woodley kæmpede sig til en spændende uafgjort. Men jeg ser nattens kamp med nye briller.

Stephen Thompsons store force er hans uortodokse, men meget effektive karatestil med spark og slag fra alle mulige vinkler. Det er tæt på umuligt at finde en fighter, der kan imitere hans kampstil.

Men Tyron Woodley løste puslespillet sidst – til dels i hvert fald. Han var succesfuld med en nedtagning i starten af kampen og viste sin overlegenhed på gulvet. Det skulle gerne gøre Thompson mere tøvende denne gang.

Desuden viste Woodley på ny, at han kan slå enhver fighter ud stående – selvom Thompson teknisk set er bedre og mere aktiv. Og så beviste Woodley, at han kan kæmpe fem omgange i et højt tempo.

Bookmakerne tror på Stephen Thompson (13-1-1). Jeg tror på, at den undertippede Tyron Woodley (16-3-1) forbliver UFC’s weltervægtsmester.

Spiltip: Tyron Woodley til odds 2.30

LÆS OGSÅ: Officielt: St-Pierres comeback imod Bisping om UFC-titel

3 hurtige spiltips

– Mark Hunt vinder hadets kamp over Alistair Overeem til odds 2.10.

– Rashad Evans slår Dan Kelly før tid på “finish” til odds 2.50.

– Lando Vannata vinder stensikkert på TKO/KO/DQ over David Teymur til gaveodds 2.62.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »