International MMA MMADK Nye kampe

Stortalentet Yair Rodriguez møder veteranen Frankie Edgar

Stortalentet Yair Rodriguez møder veteranen Frankie Edgar

Det mexicanske stortalent Yair Rodriguez kommer på karrierens største opgave til maj. Han skal møde UFC’s tidligere letvægtsmester Frankie Edgar til UFC 211. 

 

Af Ehsan Faizzad

Akrobatiske bevægelser, spektakulære teknikker og en kæmpe tro på egne evner. Det er bare nogen af mange særlige kendetegn, man kan sætte på det mexicanske stortalent Yair Rodriguez (10-3).

LÆS OGSÅ: Michael Bisping og Eddie Bravo i ophedet diskussion – VIDEO

Den 13. maj kommer han dog på en sand manddomsprøve til UFC 211 i Dallas. Han skal møde veteranen Frankie Edgar (21-5), som er tidligere UFC-letvægtsmester og anses som en af de bedste fightere i verden.

Edgar er i øjeblikket rangeret nummer 2 på UFC’s officielle rangliste i fjervægt. Derfor kan Rodriguez, som ligger på 9. pladsen, tage et kæmpe hop op ad rangstigen, hvis han kan fortsætte sin fremragende formkurve med endnu en sejr.

LÆS OGSÅ: Ben Rothwell testet positiv og midlertidigt suspenderet

Men det bliver mildt sagt ikke nogen nem kamp. Edgar har ud af sine seneste syv kampe imod divisionens største navne blot tabt en enkelt kamp. Det var til legenden Jose Aldo.

UFC 211 forventes at blive et enormt stævne. Kampprogrammet indeholder et væld af topkampe, herunder to titelkampe om UFC’s sværvægtstitel og stråvægtstitel.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »