International MMA MMADK

Cyborg klar til kamp med eller uden de Randamie

Cyborg klar til kamp med eller uden de Randamie

 

Af Martin Stoltenborg

Cris Cyborg venter ikke på, at Germaine de Randamie skal blive klar til kamp. Hun vil have en kamp i den nyoprettede fjervægtsdivision.

Cristiane ”Cyborg” Justino er en gang for alle klar til at sige farvel til kampe i catchvægt, hvor man aftaler en konkret vægt, der fraviger standarden.

Cyborg har fornyligt informeret UFC om, at hun er klar til at debutere i den nyoprettede fjervægtdivision – med eller uden den regerende fjervægtsmester Germainde de Randamie.

LÆS OGSÅ: Aflyst topkamp kostede Tony Ferguson næsten 3 millioner

Germainde ”Iron Lady” de Randamie fik en slem håndskade i hendes sejrskamp mod Holly Holm til UFC 208 i Brooklyn, New York i sidste måned. Håndskaden kræver højst sandsynligt en operation, og det har Cyborg ikke tålmodighed til at vente på. Hun er klar til at møde enhver, som er modig nok til at stille op imod hende.

”Kan vi skaffe hende en modstander? Det er jeg slet ikke i tvivl om, at UFC er i stand til at klare. Vi kan ikke bare sidde og vente. Det gavner os på ingen måde at være passive. Hvem ved, hvor lang tid vi også skulle bruge på at vente på det?” sagde hendes træner Jason Parillo for nylig i podcasten Extra Rounds.

Brasilianske Cyborg har længe været anset som en af de bedste kvindelige MMA-fightere nogensinde. Med sine 17 sejre ud af 19 kampe i karrieren, herunder 15 brutale knockouts og som tidligere Strikeforce fjervægtsmester og nuværende Invicta fjervægtsmester, anses hun nu som den nye helt store kvindelige UFC-stjerne.

Cyborg har dog ikke haft en kamp på programmet det seneste snart halve år grundet en dopingsag, som fandt sted omkring juletid. Da hun testede positiv i en dopingtest, førte det til, at hun blev suspenderet på ubestemt tid.

LÆS OGSÅ: Stortalentet Yair Rodriguez møder veteranen Frankie Edgar

I sidste måned blev hendes suspension dog ophævet, da der var tale om en lægelig begrundelse for hendes indtagelse af det forbudte stof Spironolactone. Hun blev derfor frifundet af United States Anti-Doping Agency (USADA).

Skandalen og suspensionen medvirkede til, at Cyborg var inhabil i kampen mod Holly Holm om fjervægtmestertitlen i sidste måned. Det blev i stedet derfor Germaine som fik muligheden, og derefter løb med titlen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »