Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Nye kampe

UFC annoncerer nye stævner i 3 europæiske byer

UFC annoncerer nye stævner i 3 europæiske byer

Verdens største MMA-organisation har annonceret tre nye stævner i Europa. UFC gæster Skotland, Holland og Polen fra juli til oktober. 

 

Af Ehsan Faizzad

Trods nye ejere og nye prioriteringer har UFC ikke opgivet det europæiske marked. Verdens største og mest prestigefyldte MMA-organisation annoncerede torsdag tre nye stævner i henholdsvis Skotland, Holland og Polen.

LÆS OGSÅ: UFC fyrer Nicolas Dalby efter sportslig nedtur

Den europæiske turne starter allerede den 28. maj med et allerede annonceret stævne i Stockholm. Knap to måneder senere drager UFC til den skotske storby Glasgow den 16. juli og herefter den hollandske storby Rotterdam den 2. september. Havnebyen Gdansk i Polen vil så til sidst få besøg den 21. oktober.

“Vi har fire europæiske mestre, og når du tilføjer den eksponentielle vækst i det marked, så er det spændende at tænke på, hvordan fremtiden for europæisk MMA ser ud,” sagde Joe Carr, som er Senior Vice President i UFC International and Content, i en pressemeddelelse.

I Sverige skal den svenske stjerne Alexander Gustafsson udgøre hovedkampen imod den brasilianske topfighter Glover Teixeira. Der er i skrivende stund ikke offentliggjort nogen kampe til de tre nye annoncerede stævner.

LÆS OGSÅ: UFC-boss om Mayweather vs. McGregor: Jeg tror på det

Tidligere på året svirrede rygter om et UFC-stævne i Danmark. Det blev også fejlagtigt rapporteret af flere nordiske og europæiske medier. Men UFC kommer ikke til at gæste København til foråret.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »