International MMA MMADK

McGregor øjner september for Mayweather-kamp

McGregor øjner september for Mayweather-kamp

UFC-stjernen Conor McGregor sigter efter september måned, når der skal forhandles om en dato for storkampen mod Floyd Mayweather.

 

Af Ehsan Faizzad

Conor McGregor og Floyd Mayweather er i øjeblikket på alles læber i kampsportsverden. Det skyldes den rygtede storkamp i bokseregi mellem den irske MMA-atlet og den amerikanske bokseatlet.

LÆS OGSÅ: McGregor amok på reporter: I kommer til at ælde jeres ord

På nuværende tidspunkt er rammerne omkring kampen dog ikke på plads – hverken fordeling af millionerne, dato eller beliggenhed for den gigantiske kamp. Men ifølge Conor McGregor må det gerne blive i september efter fødslen af hans kommende søn.

”Jeg tænker september. Det bliver der talt om. Det er det, som vi er tætte på at aftale,” sagde Conor McGregor fredag til det amerikanske medie LA Times.

Conor McGregor var i Las Vegas i sidste måned. Den 28-årige irer hævder, at han var der blandt andet for at mødes med Floyd Mayweather.

”Jeg fløj til Las Vegas for at snakke med Floyd. Og så indstillede han karrieren. Han vil bare ikke se mig. Han er skrækslagen. Vil du ikke være det?” sagde McGregor og fortsatte:

”Ingen ved, hvad de kan forvente af mig. Og det burde de heller ikke, fordi jeg ved heller ikke, hvad jeg kan forvente af mig selv.”

LÆS OGSÅ: UFC annoncerer nye stævner i 3 europæiske byer

Både Conor McGregor og Floyd Mayweather er den største stjerne i hver sin sportsgren. Derfor kunne en kamp meget vel blive en af de største kampsportsbegivenheder nogensinde.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »