International MMA MMADK Nye kampe

BJ Penn fortsætter karriere trods sejrstørke

BJ Penn fortsætter karriere trods sejrstørke

Den 38-årige legende B.J. Penn har trods en række nederlag valgt at fortsætte MMA-karrieren. Til sommer skal han i kamp for 30. gang imod tyske Dennis Siver.

 

Af Ehsan Faizzad

For to måneder siden gjorde B.J. Penn comeback efter 2,5 år som pensioneret MMA-fighter. Det blev dog alt andet en succes. Den 38-årige hawaiianer fik ikke et ben til jorden og blev slået brutalt på teknisk knockout i 2. omgang.

LÆS OGSÅ: Jim Manuwa sigter efter titelkamp efter knockoutsejr

Alligevel vil han ikke indstille karrieren definitivt. Den aldrende MMA-legende og tidligere UFC-mester i letvægt og weltervægt har stadig blod på tanden. Han har derfor valgt at fortsætte karrieren, selvom han ikke har vundet en kamp siden 2010.

Den 25. juni gæster verdens største MMA-organisation, UFC, den amerikanske by Oklahoma City. Her skal B.J. Penn have sin 30. kamp i karrieren i et opgør mod den tyske veteran Dennis Siver. UFC annoncerede nyheden på Twitter onsdag.

LÆS OGSÅ: McGregor øjner september for Mayweather-kamp

Dennis Siver er ligeledes i sit karrieres efterår. Siden 2013 har den 38-årige tysker blot vundet en enkelt kamp. Samme år blev han også testet positiv og modtog i 2014 en dopingdom på ni måneder.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »