International MMA MMADK

Conor McGregor får reduceret sin straf for flaskekast

Conor McGregor får reduceret sin straf for flaskekast

Conor McGregor har været i Las Vegas for at mødes med Nevada Athletic Commission. Det har resulteret i en reducering af hans straf for sidste års flaskeepisode ved et pressemøde.

 

Af Minik Nielsen

Conor McGregor forudsagde det. Hans straf blev reduceret gevaldigt.

Nevada Athletic Commisision (NAC) har holdt møde med den 28-årige superstjerne, og de nåede frem til enighed om en genhøring af hans sag for flaskeepisoden med Nate Diaz.

Hans sag blev genoptaget ved deres høringer onsdag. De kom frem til, at McGregor i stedet skulle betale en bøde på 25.000 dollars og straffes med 25 timers samfundstjeneste.

LÆS OGSÅ: BJ Penn fortsætter karriere trods sejrstørke

NAC straffede ireren i oktober sidste år med en bøde på 150.000 dollars og 50 timers samfundstjeneste. McGregor nægtede at betale og truede med, at han havde kæmpet for sidste gang i Las Vegas, hvor UFC iøvrigt har hovedkvarter.

“Det er ligemeget, det er hvad det er. Held og lykke med at prøve at få dem,” sagde McGregor dengang efter domssigelsen ifølge Rollingstone.com og tilføjede:

“Jeg ser ikke Nevada i min fremtid, i den overskuelige fremtid. Jeg er fri til at gøre hvad jeg vil.”

Ved et pressemøde før deres omkamp sidste august endte McGregor og Diaz med at kaste flasker efter hinanden. McGregor kom for sent til pressemødet, og da han endelig dukkede op, valgte Stockton-drengen at forlade mødet i protest. Det endte med at skældsord og håndtegn kom i brug, og McGregor og Diaz kvitterede med at kaste flasker efter hinanden.

LÆS OGSÅ: Jimi Manuwa sigter efter titelkamp efter knockoutsejr

Nu er sagen afsluttet, og NAC og McGregor kan starte på en frisk. Og med rygterne om en superkamp mod bokselegenden Floyd Mayweather, er der en hurdle mindre at skulle tænke på.

Formanden for NAC udtalte ved samme lejlighed, at Nate Diaz kunne få en genhøring i samme sag, hvis han ønskede det. Han blev i december straffet med 50.000 dollars og 50 timers samfundstjeneste i forbindelse med samme sag. Om Diaz vælger denne mulighed vides dog ikke.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »