Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

Mayweather hyrer UFC-fighter til at efterligne McGregor

Mayweather hyrer UFC-fighter til at efterligne McGregor

Floyd Mayweather har hyret UFC-fighter Kevin Lee til at efterligne Conor McGregor i forberedelserne til superkampen.

 

Af Minik Nielsen

Intet er sikkert endnu. Kampen mellem bokselegenden Floyd Mayweather og superstjernen Conor McGregor er stadig ikke officiel endnu, men det ser mere og mere ud til, at det kan blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Conor McGregor får reduceret sin straf for flaskekast

Mayweather har nemlig hyret en UFC-fighter, den 24-årige letvægtskæmper Kevin Lee. Han skal efterligne McGregor i forberedelserne til det potentielle møde med ireren. Lee har mange ligheder med McGregor og vil kunne give Mayweather en idé om, hvordan det ville være at stå overfor ham i en boksering.

“Floyds management kontaktede mig for et stykke tid siden og spurgte om jeg ville være en del af træningslejren.” siger Lee til den engelske avis The Mirror og uddyber, at han godt kunne bruge pengene og er begejstret for muligheden.

Lee tror, at Mayweathers strategi overfor McGregor i en potentiel boksekamp vil være at være forberedt på, at McGregor vil bruge beskidte tricks, når han bliver træt i de sene runder. Derfor er det godt at være forberedt på lidt af hvert med hjælp fra en MMA-fighter.

LÆS OGSÅ: BJ Penn fortsætter karriere trods sejrstørke

Lee har lige været i England for at kæmpe ved UFC Fight Night 107, som foregik i London.

Kampen er som sagt ikke officiel endnu, men McGregor ser gerne, at kampen finder sted i september. Historisk passer det fint med Mayweather. Han har nemlig for vane at kæmpe i maj og september.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »