International MMA MMADK Sidebar artikel

Cormiers strategi mod Johnson: “Jeg skal passe på de første 7 minutter”

Cormiers strategi mod Johnson: “Jeg skal passe på de første 7 minutter”

Titeludfordreren Anthony Johnsons power daler minut for minut. Det har UFC’s letvægtsmester, Daniel Cormier, erfaret i deres første opgør. Derfor vil Daniel Cormier være ekstra varsom i de første syv minutter af titelkampen i næste måned. 

 

Af Ehsan Faizzad

Om 10 dage er UFC’s letsværvægtstitel på spil i den amerikanske by Buffalo. Mesteren Daniel Cormier skal i en omkamp forsvare titlen imod den frygtindgydende Anthony Johnson, der er berygtet for sin lammende slagkraft.

LÆS OGSÅ: Sådan køber du billetter til UFC Sverige

Daniel Cormier har allerede besejret Anthony Johnson tilbage i 2015. Dengang blev Daniel Cormier nok slået i gulvet efter et halvt minut. Men den tidligere olympiske bryder formåede alligevel at gennemtrumfe sin overlegne brydning og vinde på en strangulering i 3. omgang.

Sejren var dog ikke den eneste ting, som Daniel Cormier tog med sig fra det første møde. Han lærte også en vigtig lektie.

“Jeg skal passe på de første syv minutter…,” sagde Daniel Cormier i podcasten Kenny and Florian og tilføjede:

“Jeg har mærket ham efter 13 minutter og må tilstå, at han stadig er stærk. Men det er bare ikke den samme eksplosive slagkraft, som det er tilfældet i første, andet, tredje, fjerde og femte minut af 1. omgang.”

Daniel Cormier har siden kæmpet to andre kampe og vundet begge på point. Den første sejr var en meget tæt duel imod den svenske stjerne Alexander Gustafsson, mens den anden sejr gik ud over den brasilianske legende Anderson Silva.

LÆS OGSÅ: Mayweather hyrer UFC-fighter til at efterligne McGregor

Anthony Johnson kom hurtigt op på hesten efter nederlaget til Daniel Cormier. Det er blevet til tre hurtige sejre i træk på brutal knockout i henholdsvis 1. og 2. omgang. Netop derfor er Daniel Cormiers strategi forsigtig tidligt i kampen.

“Jeg har virkelig noteret mig, at jeg skal være meget varsom i starten af kampen. Jeg skal være klar fra start og sikre, at jeg implementerer min kampstrategi fra gongongen lyder og indtil, jeg afslutter ham,” sagde Daniel Cormier.

Titelkampen mellem Daniel Cormier og Anthony Johnson finder sted den 8. april til stævnet UFC 210.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »