International MMA MMADK Sidebar artikel

Chris Weidman efter to nederlag: Jeg bliver verdensmester igen

Chris Weidman efter to nederlag: Jeg bliver verdensmester igen

Næste kamp tyder på et kraftigt knald eller fald for den tidligere UFC-mellemvægtsmester Chris Weidman. Men amerikaneren er overbevist om, at han en skønne dag vil genvinde titlen som verdensmester. 

 

Af Martin Stoltenborg Christensen

New Yorkeren Chris Weidman havde forinden sin kamp mod Luke Rockhold forsvaret UFC-mellemvægtstitlen tre gange.

Uheldigvis for Chris Weidman, så vendte lykken, da han først blev stoppet på teknisk knockout af den daværende mester Luke Rockhold og senere hamret voldsomt i brædderne af cubanske Yoel Romero.

LÆS OGSÅ: Gustafsson giver Zlatan ingen chancer: “Selvfølgelig vinder jeg”

De to kæmpenederlag ligger et hårdt pres på Weidman, som har stærkt brug for en sejr mod Gegard Mousasi til stævnet UFC 210, som finder sted den 8. april.

På trods af nederlagene er Weidman ved godt mod med hensyn til sin fremtidige karriere.

”Mit mål er at kunne spænde mesterskabsbæltet om taljen igen. Det ønsker jeg mig mere end noget andet” sagde Weidman i den forlængede optaktsudsendelse til UFC 210 og fortsatte:

”Hvis jeg ikke troede på, at jeg kunne besejre enhver i den her division, så ville jeg jo ikke kæmpe videre. Jeg føler, at jeg er den bedste fighter i verden, og jeg har en god modstander i sigte, så jeg kan bevise det”.

LÆS OGSÅ: Cormiers strategi mod Johnson: “Jeg skal passe på de første 7 minutter

Det lykkedes for Weidman at komme videre efter nederlagene, og så snart hans fokus begyndte at centrere sig omkring Mousasi, så fik han selvtilliden tilbage.

”At tabe er en del af livet. Jeg må bare op på hesten igen. Jeg går ind i buret mod Mousasi og dominerer kampen. Jeg kommer helt sikkert til at kæmpe om titlen igen,” sagde Weidman. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »