Andre kampsport Danish fighters Dansk MMA MMADK Sidebar artikel

Mikkel Kessler gør comeback: ”Jeg gør det med hjertet og ikke for pengene”

Mikkel Kessler gør comeback: ”Jeg gør det med hjertet og ikke for pengene”

Næsten fire år efter sin seneste kamp er den tidligere verdensmester i supermellemvægt Mikkel Kessler klar til at gøre comeback i bokseringen.

 

Af Martin Stoltenborg Christensen

Efter nederlaget til den britiske bokser Carl Froch valgte den danske boksestjerne Mikkel Kessler i sommeren 2015 at stoppe karrieren. Som en stor overraskelse er den tidligere bokseverdensmester nu fast besluttet på at gøre comeback og er således tilbage i Team Sauerlands stald.

LÆS OGSÅ: Gustafsson giver Zlatan ingen chancer: “Selvfølgelig vinder jeg” 

“Jeg tænkte, at nu skal det være nu. Det er den største udfordring at være væk i fire år. Jeg kan bare mærke, at det er dét, jeg vil. Og så gør jeg det også 300 procent,” sagde Kessler i eftermiddags på et pressemøde hos Team Sauerland og fortsatte:

“Jeg kommer ikke til at tage en kamp for pengenes skyld. Så havde jeg gjort det for to år siden. Jeg gør det med hjertet.”

Det er endnu ikke bekræftet, hvilken modstander den nu 38-årige Kesslers gør comeback imod. Men flere danske medier har deres bud på, hvor eller hvornår det kunne være.

Ifølge bokseportalen Lionheart-boxing.dk er der tale om en opvarmningskamp i juni. Ifølge BT er Kessler direkte kvalificeret til at deltage i en ny kommende kæmpeturnering ved navn World Boxing Super Series.

 ”Det er med stor glæde, at vi kan se frem til Kesslers comeback. Der kommer ikke dato på i dag. Der kommer mere information i løbet af de kommende uger,” sagde promotor Kalle Sauerland på pressemødet.

LÆS OGSÅ: Chris Weidman efter to nederlag: Jeg bliver verdensmester igen

Han nævnte også, at det ikke er utænkeligt, at der kommer en kamp til sommer.

Mikkel ”The Viking Warrior” Kessler er på trods af sit lange fravær stadig Danmarks største boksestjerne. Han har formået at blive verdensmester i de to største bokseforbund, WBA og WBC. Han har bokset 49 professionelle kampe og vundet 46 med 35 sejre på knockout.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »