International MMA MMADK Sidebar artikel

McGregors træner bekræfter: Træning til Mayweather-kamp i gang

McGregors træner bekræfter: Træning til Mayweather-kamp i gang

En storkamp mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather er ikke forhandlet endeligt på plads. Men Conor McGregors cheftræner betragter det alligevel sådan. Træningen til kampen er allerede i gang.

 

Af Ehsan Faizzad

Hvem vinder, hvis boksesporten- og MMA-sportens største stjerne mødes til et gigantisk boksebrag?

Det prøver Floyd Mayweather og Conor McGregor tilsyneladende at finde ud. I hvert fald er forhandlingerne i fuld gang over medierne og måske også inde bag lukkede døre.

LÆS OGSÅ: Mayweather hyrer UFC-fighter til at efterligne Conor McGregor 

Conor McGregors cheftræner, John Kavanagh, bekræftede for nylig i et interview til FOX Sports Australia, at træningen til storkampen allerede er gået i gang.

”I mine øjne er det (kampen, red.) en realitet. Det er den mentalitet, vi har lige nu,” sagde John Kavanagh, men erkendte samtidig, at parterne først skal nå frem til en endelig aftale.

”Der er mange promotorer, forskellige organisationer og kommissioner, som er involveret. Men jeg tror virkelig, at det kommer til at ske. Det er mit ”mindset”. Lad folkene i jakkesæt bekymre sig om papirarbejdet. Vi træner op til det.”

 

September og weltervægt

Ifølge FOX Sports og andre medier sigter parterne i øjeblikket efter en kamp i september måned. Det vil også passe Conor McGregor udmærket, har den nuværende letvægtsmester i MMA-organisationen UFC givet udtryk for tidligere.

Såfremt parterne når til enighed om en aftale, tror John Kavanagh, at der formentlig bliver tale om en boksekamp i weltervægtsregi – de såkaldte 147 pund eller 67 kilo.

Kampens format, en regulær boksekamp, har aldrig været et stridspunkt. Det vil betyde, at Floyd Mayweather kæmper på ”hjemmebane” i egen sportsdisciplin, hvor han har kæmpet 49 gange og aldrig tabt.

“Selvfølgelig forbereder vi os på at kæmpe imod en af de bedste defensive boksere nogensinde. Men træningen vil blive mere simpel, fordi vi kun skal koncentrere os om boksning. Så det er en ny udfordring. Jeg glæder mig til det,” sagde John Kavanagh.

LÆS OGSÅ: McGregor øjner september for Mayweather-kamp

Første professionelle boksekamp

28-årige Conor McGregor er verdens bedste letvægter i kampsporten MMA, hvor man må benytte forskellige kampstilarter som for eksempel boksning, brydning og karate.

Til gengæld vil det blive hans første professionelle boksekamp, hvis megabraget imod den 40-årige Floyd Mayweather bliver en realitet. I så fald forventes kampen at blive et af de største kampsportsbegivenheder nogensinde.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »