Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

UFC-præsident om Mayweather vs. McGregor: Næsten en forpligtelse

UFC-præsident om Mayweather vs. McGregor: Næsten en forpligtelse

UFC’s præsident, Dana White, ser en eventuel storkamp mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather som næsten en forpligtelse.

 

Af Minik Nielsen

Sagen om boksekampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor tog endnu et skridt i den “rigtige” retning. UFC-præsident Dana White er gået fra at sige, at kampen aldrig ville ske til nu næsten at føle sig forpligtet til at lande en aftale.

LÆS OGSÅ: McGregors træner bekræfter: Træning til Mayweather-kamp i gang

“Jeg føler næsten, at jeg er nødt til at lave den,” sagde White i et interview til det amerikanske program The Herd og fortsatte:

“Denne knægt viser karakter. Han kæmper mod hvem som helst, ligemeget hvor og hvornår. Mange mennesker siger det, men meget få mener det. Conor McGregor, jeg kalder ham for enhjørningen. Jeg har aldrig arbejdet med en knægt som ham,” sagde Dana White.

Conor McGregor har været en stor del af grunden til, at Dana White er gået fra at afvise kampen til at føle sig forpligtet. Der er mange forskellige lejre, som skal blive enige om mange ting, før boksekampen kan blive en realitet. Men ifølge mediet Fox Sports sigtes der efter en dato i september.

LÆS OGSÅ: UFC 210: Cormier vs. Johnson Embedded ep. 1 og 2 – VIDEO

“Det er en kamp, folk vil se. Det er spændende og tydeligvis en kamp, Conor vil have, fordi det finansielt ville være stort for ham. McGregor, han er en mand, som jeg har en masse respekt for,” sagde White.

Træningen er angiveligt begyndt i begge lejre, dog er intet officielt endnu. Men for hver dag, der går, ser det ud til, at kampen kommer tættere og tættere på at blive offentliggjort.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »