International MMA MMADK Sidebar artikel

Demetrious Johnson: Min ønskemodstander er Conor McGregor

Demetrious Johnson: Min ønskemodstander er Conor McGregor

Demetrious Johnson skrev UFC-historie i weekenden med 10 titelsejre i træk. Til pressemødet efter kampen afslørede han, at ønskemodstanderen er en pengekamp mod UFC-stjernen Conor McGregor.

 

Af Ehsan Faizzad

Demetrious Johnson er én af kun to fightere, der har forsvaret UFC-titlen ti gange i træk. Den rekord tangerede fluevægtsmesteren i weekenden med endnu en pragtpræstation. Denne gang gik det udover Wilson Reis med en submission-sejr i 3. omgang.

LÆS OGSÅ: Demetrious Johnson skriver historie med pragtpræstation – VIDEO

Til pressemødet efter kampen blev Demetrious Johnson spurgt om en ønskemodstander. Ikke overraskende var den populære UFC-stjerne Conor McGregor en oplagt drømmekamp.

“Jeg vil fucking kæmpe imod Conor McGregor for den største løn i mit liv. Fint, hvis jeg bliver slået ud. Tak Conor. Du vejer 170 pund (77 kg). Men gæt hvad? Jeg kommer til at grine hele vejen til banken,” sagde Demetrious Johnson og uddybede sit svar:

“Alle taler om store pengekampe. Jeg er ikke bange for nogen som helst i hele UFC. Hvad er det værste, der kan ske? Jeg taber? Jeg bliver slået ud?”

 

14 kilo adskiller Johnson og McGregor

Demetrious Johnson har været kongen i UFC’s fluevægtsdivision siden 2012. Det er tre vægtklasser under Conor McGregor, som for nylig vandt letvægtsbæltet. Der er tale om en vægtforskel på næsten 14 kilo fra fluevægt til letvægt.

LÆS OGSÅ: Demetrious Johnson øjner ultimativ UFC-rekord med sejr

Demetrious Johnson gav derfor også udtryk for, at der var tale om ren ønsketænkning. Realistisk set vil han forsøge at forsvare UFC-titlen for 11. gang og slå UFC-rekorden, som han lige nu deler med legenden Anderson Silva.

“Hvorfor ikke sætte baren højt? Usain Bolt er den hurtigste mand på land. Jeg er den hurtigste mand i mixed martial arts. Jeg vil udbygge det og forhåbentlig sætte (rekorden) på 15 (titelforsvar). Derefter vil jeg gå på pension,” sagde Demetrious Johnson.

Demetrious Johnson betragtes af mange som den bedste fighter i verden på tværs af alle vægtklasser. Han topper derfor også UFC’s officielle “pund for pund”-rangliste efterfulgt af Conor McGregor på andenpladsen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »