International MMA MMADK Sidebar artikel

Conor McGregor blandt de 100 mest indflydelsesrige i 2017

Conor McGregor blandt de 100 mest indflydelsesrige i 2017

Time Magazine har lavet en liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i 2017. Den irske UFC-stjerne Conor McGregor er en af dem.

 

Af Minik Nielsen

Time Magazine er et amerikansk ugeblad, som hvert år hylder de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden. I år var der et kendt MMA-navn iblandt, Conor McGregor.

LÆS OGSÅ: Klumme: UFC er ved at miste monopolet

I magasinet skriver action-ikonet og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger passagen om UFC-stjernen Conor McGregor. Han fortæller om sit første møde med den 28-årige irer.

“Fra den første gang jeg mødte Conor (McGregor), vidste jeg, at han ikke var den type stjerne, som du kunne sætte i én kategori. Siden jeg har lært ham at kende, kan jeg fortælle dig, at hvad du ser på skærmen, det nu kendte ansigt fra MMA, kun lige ridser overfladen,” sagde Arnold Schwarzenegger og fortsatte:

“Conor har en gejst, som ikke kan standses med mesterskabsbælter. Der er ingen bremser, som kan stoppe hans motor.”

McGregor har ikke kæmpet en kamp siden november, hvor han gik op i vægtklasse og udraderede den nu tidligere letvægtsmester Eddie Alvarez. Det var her, at han blev den første fighter, som var UFC-mester i to vægtklasser på samme tid.

LÆS OGSÅ: UFC-boss estimerer astronomiske lønninger til Mayweather og McGregor

Men McGregor har ikke haft problemer med at holde sig i nyhederne. En mulig boksekamp mellem den ubesejrede og pensioneret bokser Floyd Mayweather og Conor McGregor har været rygtet i lang tid og synes tættere end nogensinde i disse dage. Intet er dog meldt ud officielt.

Den eneste MMA-fighter, som tidligere er blevet nævnt på Time Magazines liste, var sidste år, da Ronda Rousey fik en plads iblandt alle kendisserne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »