International MMA MMADK Sidebar artikel

Cub Swanson ser Artem Lobov som falsk McGregor-kopist.

Cub Swanson ser Lobov som falsk McGregor-kopist.

Cub Swanson skal kæmpe imod Artem Lobov i aftenens UFC-hovedkamp. Swanson bryder sig ikke om sin modstanders påtagede efterligning af Conor McGregors frembrusende attitude.

 

Af Martin Stoltenborg Christensen

I aften går det løs, når de to kombattanter Cub Swanson og Artem Lobov skal mødes til UFC Fight Night 108 i den amerikanske by Nashville.

Men ikke nok med, at Cub Swanson mener, at Artem Lobovs deltagelse i UFC er UFC-stjernen Conor McGregors fortjeneste, så er han også frustreret over Artem Lobovs efterligning af Conor McGregor. Det er Cub Swansons opfattelse, at hele Artem Lobovs ordstrøm og buldrende attitude blot er et billigt forsøg på at imitere sin holdkammerat.

LÆS OGSÅ: Spiltips til UFC: Kan Lobov hænge med Swanson?

”Jeg synes bare, at han er falsk. Man skal være sig selv og ikke udgive sig for en anden,” sagde Cub Swanson om Artem Lobov i et interview med FOX Sports og fortsatte:

”Det er fint, at man påtager sig en karakter og spiller sig selv i en karikeret udgave, men det er ikke i orden bare at påtage sig en skurkerolle bare for at ville tjene penge. Penge er ikke alt. Mit mål i denne sport er at være den bedste udgave af mig selv og yde en smuk præstation i buret,” sagde Cub Swanson.

Amerikanske Cub Swanson rejser ligeledes en generel kritik af Artem Lobov og hans hold “Team McGregor”.

”Jeg tror, at alle i den lejr forsøger at påtage sig en særlig rolle, og det er tåbeligt,” sagde Cub Swanson.

LÆS OGSÅ: Conor McGregor blandt de 100 mest indflydelsesrige i 2017

Artem Lobovs påståede imitation af Conor McGregor og hånlige kommentarer har imidlertid også givet Cub Swanson blod på tanden. Han vil afstraffe sin modstander med gevaldige ”håndmadder” i nat.

”Jeg synes, at det er latterligt, og jeg har lyst til at bruge ham til at statuere et eksempel,” sagde Cub Swanson.

UFC Nashvilles indledende kampe kan ses på UFC Fight Pass fra kl. 00:30 dansk tid, mens hovedkortet kan ses på Viaplay Fighting fra kl. 04.00.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »