International MMA MMADK Sidebar artikel

Stipe Miocic er på hævntogt i andet titelforsvar

Stipe Miocic er på hævntogt i andet titelforsvar

UFC-mesteren Stipe Miocic tager på hævntogt. I næste uge skal han forsvare sværvægtstitlen imod overmanden Junior Dos Santos.

 

Af Martin Stoltenborg Christensen

UFC’s sværvægtsmester, Stipe Miocic, skal forsvare titlen imod udfordreren Junior Dos Santos på næste lørdag.

Under deres sidste møde for knapt to et halvt år siden vandt brasilianske Junior Dos Santos knebent på point i en meget tæt og intens kamp. Til trods for nederlaget kom Stipe Miocic hurtigt op på hesten igen.

LÆS OGSÅ: Danske fightere skal indlede UFC-stævne i Sverige

Med sine næver af stål har han efterfølgende sendt fire modstandere til tælling, herunder blandt andet brasilianske Fabrício Werdum, fra hvem han erobrede titlen i maj sidste år.

Stipe Miocic er dog fast besluttet på, at udfaldet af deres første møde ikke skal gentage sig og glæder sig til en omkamp den 13. maj til stævnet UFC 211 i Dallas.

”Jeg slår meget hårdere end dengang vi mødtes sidst, så han kan godt forberede sig på at blive godt og grundigt overrasket,” sagde Stipe Miocic.

I Stipe Miocics seneste kamp, som var hans første titelforsvar, måtte udfordreren Alistair Overeem bide i græsset inden slutningen af første omgang. Stipe Miocic går målrettet efter at forsætte sejrsstimen og har i sinde at tage skeen i den anden hånd i sin revanchekamp imod Junior Dos Santos.

LÆS OGSÅ: Daniel Cormier stiller Jon Jones skarpt ultimatum

”Jeg har noget at bevise. Jeg havde aldrig gået fem omgange før. Jeg var ikke klar til det. Denne gang er jeg parat og har helt klart tænkt mig at stoppe kampen tidligt”, sagde han til sportsmediet The News-Herald og fortsatte:

”Nederlaget har motiveret mig. Det kommer ikke til at ske igen.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »