International MMA MMADK Sidebar artikel

Anderson Silva sender advarsel til UFC: Titelkamp eller karrierestop

Anderson Silva sender advarsel til UFC: Titelkamp eller karrierestop

MMA-legenden Anderson Silva er løbet tør for tålmodighed. Han advarer nu sin promotor, UFC, med at gå pension, hvis han ikke får en titelkamp. 

 

Af Ehsan Faizzad

Fire nederlag og blot en enkel sejr. Sådan er de seneste kampe gået for den brasilianske MMA-legende Anderson Silva.

Alligevel stiller han sin promotor, UFC, et kæmpe ultimatum. Anderson Silva vil møde topmellemvægteren Yoel Romero om UFC’s interim (midlertidige) mellemvægtstitel. Ellers truer han med at trække sig fra sporten.

LÆS OGSÅ: Stipe Miocic er på hævntogt i andet titelforsvar

“De vil ikke tildele mig kampen og gøre det til en interim-titelkamp. Ellers vil jeg trække mig og være sammen med min familie. Jeg er færdig,” sagde Anderson Silva mandag i podcasten The MMA Hour.

 

Yoel Romero giver Anderson Silva ret

42-årige Anderson Silva står skrevet til at kæmpe den 3. juni, når MMA-organisationen UFC gæster Brasilien med det store pay per view-stævne UFC 212. Men han har endnu ikke fået udpeget en modstander.

Det skyldes først, at hans oprindelige modstander, Kelvin Gastelum, testede positiv for marihuana og blev trukket fra kampen. Siden har UFC og Anderson Silva forsøgt at nå til enighed om en ny modstander. Men det er endnu ikke lykkedes.

“Jeg sagde god for at kæmpe imod Yoel Romero, fordi jeg kender ham. Han er en god fighter. Han ligger nummer 1 på ranglisten. Men hvorfor skal Yoel Romero komme til Brasilien og kæmpe mod mig for ingenting?,” sagde Anderson Silva.

Anderson Silva møder opbakning fra sin måske kommende modstander. Den cubanske atlet Yoel Romero ringede ind under podcasten og gav Anderson Silva ret.

“Jeg kæmper kun mod Anderson Silva om interim-bæltet. Hvis det ikke bliver mod ham, så venter jeg på min mulighed for at kæmpe om bæltet,” sagde Yoel Romero.

 

Anderson Silva: For meget bullshit

Netmediet MMAJunkie har forsøgt at få en kommentar fra UFC. De er ikke vendt tilbage i skrivende stund. Anderson Silva var dog klar i mælet.

“Undskyld allesammen. Jeg elsker sporten. Jeg elsker at kæmpe. Fighting er mit liv. Men det her er for meget bullshit,” sagde Anderson Silva og lagde op til en eventuel MMA-pension.

LÆS OGSÅ: Danske fightere skal indlede UFC-stævne i Sverige

Toppen af mellemvægtsdivisionen ligger stille, fordi UFC’s mellemvægtsmester, Michael Bisping, skal forsvare titlen imod UFC-stjernen Georges St-Pierre. Sidstnævnte gør comeback efter 3,5 års orlov og har fået en utraditionel titelkamp. Der er dog endnu ikke fastlagt en dato for kampen.

Anderson Silva anses, trods en dopingdom i 2015, som en af de bedste fightere i sportens og UFC’s historie. Han var over en lang årrække UFC’s mellemvægtsmester.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »