International MMA MMADK Sidebar artikel

Nate Diaz: Jeg er dobbelt UFC-mester, ikke Conor McGregor

Nate Diaz: Jeg er dobbelt UFC-mester, ikke Conor McGregor

Nate Diaz har aldrig vundet et UFC-mesterskab. Alligevel kalder han sig dobbelt UFC-mester og sviner UFC-stjernen Conor McGregor.

 

Af Ehsan Faizzad

Et frisk nederlag og ingen UFC-mesterskabsbælter i trofæskabet. Alligevel hævder MMA-stjernen Nate Diaz, at han og ikke rivalen Conor McGregor er den ukronede dobbelte UFC-mester.

LÆS OGSÅ: Anderson Silva sender advarsel til UFC: Titelkamp eller karrierestop

”Jeg er den dobbelte verdensmester, fordi jeg gav ham (Conor McGregor red.) en røvfuld, efter han kæmpede mod Jose Aldo, og jeg gav ham en røvfuld, inden han kæmpede mod Eddie Alvarez,” sagde Nate Diaz i et interview onsdag i podcasten The MMA Hour.

 

Nate Diaz: Jeg er den rigtige champ

Nate Diaz er den eneste fighter, der har formået at besejre den irske UFC-stjerne Conor McGregor i UFC. Triumfen fandt sted marts sidste år, da Nate Diaz strangulerede sig til en sejr, der sendte chokbølger igennem sportsverden.

Fem måneder senere mødtes de to kamphaner igen i en omkamp af historisk karakter. Denne gang var det Conor McGregor, der trak det længste strå med en pointsejr efter fem underholdende omgange. Men Nate Diaz er stadig ikke enig i dommernes afgørelse.

”Conor er en fucking bitch. Han fik en røvfuld og blev stranguleret. Og nu retfærdiggør han det, fordi han vandt en pointafgørelse, som MMA-organisationen ville have, at han skulle vinde?” sagde Diaz og fortsatte:

”Hvis jeg får en røvfuld af nogen, så vinder jeg ikke bare en tæt pointafgørelse og accepterer det som en sejr. Derfor er jeg den rigtige champ.”

 

Historiebøgerne peger på Conor McGregor

Men historiebøgerne fortæller noget andet. I november sidste år blev Conor McGregor den første fighter nogensinde til at holde to UFC-bælter på samme tid.

Conor McGregor besejrede den daværende letvægtsmester Eddie Alvarez på knockout og blev dengang UFC’s ubestridte fjervægtsmester og letvægtsmester. Siden er han blevet frataget fjervægtstitlen på grund af inaktivitet.

LÆS OGSÅ: Stipe Miocic er på hævntogt i andet titelforsvar

Nate Diaz gav også udtryk for, at han ikke ligefrem var interesseret i en tredje kamp mod Conor McGregor. Det står i direkte kontrast til det interview, han gav efter nederlaget til Conor McGregor i buret, hvor han forlangte en tredje duel.

Du kan se hele interviewet med Nate Diaz forneden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »