Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

Nate Diaz kalder McGregor-Mayweather et bluffnummer

Nate Diaz kalder McGregor-Mayweather et bluffnummer

Den rygtede storkamp mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather er ikke andet end markedsføring og bluff. Det mener UFC-stjernen Nate Diaz.

 

Af Ehsan Faizzad

I omkring halvandet år har rygterne svirret i kampsportsverden. Kan parterne blive enige om en gigantisk boksekamp mellem den irske MMA-stjerne Conor McGregor og den amerikanske boksestjerne Floyd Mayweather?

LÆS OGSÅ: Nate Diaz kalder sig dobbelt UFC-mester, ikke Conor McGregor

Det tror UFC-fighteren Nate Diaz, som har mødt Conor McGregor to gange tidligere, ikke længere på. Han kalder det hele et bluffnummer.

”Det vil være godt for alle, hvis det skete. Men hvor bliver kampen af, nu hvor tiden er inde? Jeg kalder deres bluff. Aftal nu den fucking kamp,” sagde Nate Diaz i et nyt interview onsdag i podcasten The MMA Hour.

 

UFC er med på den

Nate Diaz mener, at alle parter drager fordel af hinanden – både Conor McGregor og Floyd Maywather, men også MMA, UFC og boksning. De bruger omtalen til at komme i medierne og skaber dermed øget opmærksomhed omkring deres personlighed og sportsgren.

”Det hele er fucking hype, og UFC er også med på den,” sagde Nate Diaz og fortsatte:

”Det genopliver boksning. Det genopliver MMA. Det er det eneste, der sker lige nu. Og det er kun fordi, det ér det eneste, der sker i øjeblikket. Sådan sælger de det.”

LÆS OGSÅ: UFC overvejer ny vægtklasse for kvinder

Afskriv ikke Conor McGregor

Nate Diaz vil dog ikke afskrive Conor McGregor, hvis storkampen mod Floyd Maywaether mod forventning skulle blive en realitet.

”Jeg går med McGregor på knockout eller Maywather på point. Jeg ved det ikke. Det er en fight. Alt kan ske,” sagde Nate Diaz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »