International MMA MMADK Sidebar artikel

Tony Ferguson til Nate Diaz: ”Du er i den forkerte sportsgren – prøv tennis.”

Tony Ferguson til Nate Diaz: ”Du er i den forkerte sportsgren – prøv tennis.”

Hvis man ikke kan klare mosten i MMA, så bør man skifte til tennis i stedet. Det er, hvad UFC-fighteren Tony Ferguson mener og opfordrer kollegaen Nate Diaz til.

 

Af Martin Stoltenborg Christensen

UFC-fighteren Nate Diaz deltog forleden i et ekstraordinært afsnit af podcasten The MMA Hour.

Afsnittet fokuserede udelukkende på ham og hans fremtidsudsigter i UFC. Nate Diaz er flere gange blevet tilbudt kampe og har senest takket nej til en kamp mod Tony Ferguson.

LÆS OGSÅ: Nate Diaz kalder McGregor-Mayweather et bluffnummer

Nate Diaz mener, at Tony Ferguson burde møde Conor McGregor i stedet, da de har samme manager og ledelse. Derudover mener han også, at deres ledelse bevidst forsøger at matche ham mod Tony Ferguson.

Ifølge Nate Diaz er det et slags påskud til at gøre Tony Ferguson klar til en kamp mod Conor McGregor. Og det vil han ikke være med til.

 

Prøv tennis i stedet

Tony Ferguson afviser imidlertid Nate Diaz’ postulat om en sammensværgelse imod ham.

”Det har ikke en skid med ledelse og penge at gøre. Pengene kommer jo så længe, man jævnligt vinder kampe,” sagde han til podcasten Submission Radio og fortsatte:

”Kællinger som ham tænker kun på pengekampe. De kæmper én kamp, og så går de på pension. Hvis du ikke kan lide at slås, så er du i den forkerte sport. Prøv tennis i stedet,” sagde Tony Ferguson.

 

Ferguson leder efter topmodstandere

Tony Ferguson har udfordret Nate Diaz et par gange på det seneste, eftersom kampen mod Khabib Nurmagomedov blev annulleret tidligere på året. Men Nate Diaz har takket nej begge gange. Tony Ferguson er frustreret over situationen i letvægtdivisionen.

”Jeg har udfordret de bedste i ligaen og de mindre gode fightere, men ingen bid. De eneste, som vil kæmpe om interim-titlen, er gutterne fra top 30-listen. Dem, som ligger nummer et og to på listen, er bogstavelig talt forsvundet. De har sat divisionen i stå,” sagde Tony Ferguson.

LÆS OGSÅ: Nate Diaz: Jeg er dobbelt UFC-mester, ikke Conor McGregor

Tony Ferguson har tænkt på andre muligheder for at få kampe. Han er også villig til at gå op til weltervægt igen. Ambitionen om bæltet er dog stadigvæk hans primære mål:

”Det skal nok lykkes mig på en eller anden måde. Giv mig en titelkamp, og jeg er klar,” sagde Tony Ferguson.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »