Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Sidebar artikel UFC Danmark

5 gode grunde til ikke at gå glip af UFC 211

5 gode grunde til ikke at gå glip af UFC 211

Årets største MMA-stævne er rundt om hjørnet. Her er fem grunde til, at du ikke må gå glip af stævnet UFC 211 lørdag nat. 

Analyse af Ehsan Faizzad

Nogle kampsportsbegivenheder kan man se dagen efter, andre må man simpelthen ikke gå glip af direkte. Det sidstnævnte er tilfældet med lørdagens kæmpe stævne UFC 211. Her er fem grunde til ikke at gå glip af årets største MMA-begivenhed.

To titelkampe på en gang

Det er ikke altid, at UFC leverer to store titelkampe samme aften. Det har vi dog fornøjelsen af denne gang. Der skal dystes om både sværvægtstitlen for mænd og stråvægtstitlen for kvinder – henholdsvis den tungeste og den letteste vægtklasse i UFC.

Først skal UFC’s dominerende stråvægtsmester, polakken Joanna Jedrzejczyk, forsvare titlen imod den aggressive brasilianer Jessica Andrade. Efterfølgende skal den amerikansk-kroatiske sværvægtsmester Stipe Miocic møde sin seneste overmand, brasilianeren Junior Dos Santos, som han tabte til i 2014.

 

Dansk UFC-fighter i kamp

UFC 211 har også dansk islæt. Den danske fighter Joachim Christensen brød den danske UFC-krise i starten af året med en spektakulær knockoutsejr.

Nu vender han tilbage og skal have sin tredje UFC-kamp imod Gadzhimurad Antigulov. Den russiske modstander har ikke tabt i fire år eller 13 kampe! Ja, du læste rigtigt.

Troldmand på spil

Demian Maia er kun blevet ramt 13 gange i de seneste fire kampe. Det er helt uhørt, at man kan trave igennem weltervægtsdivisionens største dræbere på den måde.

Kan du lide brydning, gulvkamp, ledlåse og stranguleringer? Så er jiu-jitsu-troldmanden Demian Maia lige noget for dig. Hans meritter råber efter en titelkamp, men nu har han vovet sig ud i en farlig kamp imod den alsidige veteran Jorge Masvidal.

 

Stortalentet fra The Matrix

Når 24-årige Yair Rodriguez sender flyvende spark og slag afsted, så leder det tankerne hen på filmen The Matrix. Ikke mange fightere kan bruge deres lemmer, som det mexicanske stortalent har gjort med seks spektakulære UFC-sejre i træk.

Men nu møder han sin største udfordring nogensinde. Den tidligere letvægtsmester Frankie Edgar, der er opsat på at agere lyseslukker og afmontere den gigantiske hype omkring Yair Rodriguez.

Tidligere UFC-champ skal rejse sig

Eddie Alvarez er tilbage efter sit værste mareridt i november. UFC-stjernen Conor McGregor affyrede fire perlesmukke kombinationer, der sendte ham i kanvassen og fratog ham letvægtstitlen.

Nu er den tidligere letvægtsmester tilbage. Det store spørgsmål er, hvordan Eddie Alvarez reagerer på det ensidige nederlag, hvor han ikke fik et ben til jorden? Det finder vi ud af i en spændende kamp imod Dustin Poirier.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »