Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Odds Sidebar artikel UFC Danmark

Joachim Christensen er den største underdog til UFC 211

Joachim Christensen er den største underdog til UFC 211

Bookmakerne tror ikke på dansk sejr. Joachim Christensen er den største underdog til lørdagens store UFC-stævne i Dallas.

 

Af Ehsan Faizzad

Den danske fighter Joachim Christensen stod tilbage som den helt store helt tidligere på året. Med en brutal knockoutsejr hev han Danmark ud af UFC-krisen og satte en ende på den næsten to år lange sejrstørke.

LÆS OGSÅ: MMADK’s optakt til UFC 211: Hvem vinder? – VIDEO

Men ifølge bookmakerne skal Joachim Christensen og Danmark ikke regne med, at det fortsætter. Den 38-årige dansker er en af to mest undertippede fightere til lørdagens UFC-stævne i Dallas.

Dansk sejr sikrer firedobling  

Joachim Christensen skal møde den ni år yngre Gadzhimurad Antigulov. Hans russiske modstander har ikke tabt i 13 kampe og går ind til kampen som storfavorit. Det gør han til trods for, at han kun har en enkelt UFC-kamp under bæltet.

Hos en række bookmakere, herunder Unibet og Bet365, kan man firedoble sine penge, hvis man spiller på en sejr til Joachim Christensen. Tror man derimod på russisk sejr, er der blot odds 1,25 at hente.

Joachim Christensen skrev kontrakt med MMA-organisationen UFC sidste år. Han havde dengang vundet fem kampe på stribe. Siden har han kæmpet to kampe i UFC, som han henholdsvis har tabt og vundet.

LÆS OGSÅ: UFC 211’s udvalgte kamp: Gulvkamps-ekspert vs. højlydt slagsbror

Joachim Christensen åbner ballet som den første kamp til UFC 211. Stævnet toppes af to titelkampe, hvor både stråvægtstitlen og sværvægtstitlen er på spil.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »