Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

Demetrious Johnson langer ud efter Ronda Rousey: Bliv dog voksen!

Demetrious Johnson langer ud efter Ronda Rousey: Bliv dog voksen!

Ronda Rousey har lidt to brutale knockoutnederlag i træk. Siden har man ikke hørt meget fra den tidligere UFC-dronning. Det bryder fluevægtskongen Demetrious Johnson sig ikke om. 

 

Af Ehsan Faizzad

Ronda Rousey var engang MMA-sportens største stjerne. Ubesejret, UFC’s bantamvægtsmester, en Hollywood-karriere foran sig. Alt gik som planlagt. Lige indtil hun led sit første nederlag i karrieren.

UFC’s fluevægtskonge, Demetrious Johnson, bryder sig ikke om den måde, som Ronda Rousey har klaret den sportslige nedtur på.

LÆS OGSÅ: UFC 211-resultater: Christensen taber hurtigt, Miocic vinder på knockout

“Tag et kig på Ronda Rousey. Du fik en røvfuld. Bliv dog voksen. Det sker. Det er mixed martial arts. Jeg vil ikke være som hende. Hvis jeg taber, så taber jeg,” sagde Demetrious Johnson i et nyt interview til Sports Illustrated.

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

 

Alle taber i MMA

Ronda Rouseys store nedtur startede forrige år i den australske by Melbourne. Her var omkring 56.000 tilskuere og millioner af tv-seere vidner til et chok af dimensioner. Den undertippede Holly Holm havde sparket UFC-dronningen Ronda Rousey bevidstløs og frataget hende titlen.

Siden gik Ronda Rousey i skjul for så at gøre comeback et år efter. Det gik alt andet end godt. Det blev til endnu et knockoutnederlag. Denne gang i 1. omgang til den nuværende UFC-bantamvægtsmester for kvinder, Amanda Nunes,

Det har efterladt mange tvivlende. Kommer Ronda Rousey overhovedet til at kæmpe igen? Hun har ikke selv meldt noget ud officielt.

LÆS OGSÅ: MMADK’s optakt til UFC 211: Hvem vinder? – VIDEO

“Alle taber. Det er en del af sporten. Bliv dog voksen. Ronda, du tabte to fucking kampe i træk, men du tjente flere fucking penge end hele kvindedivisionen. Du skal nok klare dig. Det skal du ikke bekymre dig om,” sagde Demetrious Johnson.

Demetrious Johnson har selv prøvet at tabe to gange tidligere. Men det er snart seks år siden. I 2012 vandt han UFC’s fluevægtstitel og har siden forsvaret den 10 gange i træk. Det gør ham til rekordholder sammen med legenden Anderson Silva.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »