Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Sidebar artikel UFC Danmark

Damir Hadzovic vinder på knockout i vildt comeback – VIDEO

Damir Hadzovic vinder på knockout i vildt comeback – VIDEO

Den danske MMA-fighter Damir Hadzovic lavede et vanvittigt comeback, da han besejrede polske Marcin Held i 3. omgang på skræmmende knockout til UFC i Stockholm.

Du kan se afslutningen på kampen i videoen forneden. Længere nede kan du læse vores play by play-dækning af kampen.

LÆS OGSÅ: Spiltips til UFC i Sverige: Kan Damir Hadzovic overraske?

 

Damir Hadzovic vs. Marcin Held

1. omgang

Damir starter godt ud med et højre slag og et venstre slag. Ham bruger sit fodarbejde meget mere end i sin første UFC-kamp. En god højre fra Marcin Held finder vej til Damir Hadzovics kæbe. Det ser ud til, at Damir også får et uppercut ind. Han har nu helt klart fordelen stående. Men pludselig får Marcin Held selv nogle gode uppercuts ind.

Forsøg på nedtagning fra Marcin Held. Han bliver ved med at insistere. Han får den. Nu ligger han i half guarden og får nogle slag ind på danskeren. Damir kommer godt tilbage og får guarden igen. Han forsøger også at sætte en submission op, men den bliver afværget fra Held. I stedet bliver Damir ramt af to albuer.

Nu går Held efter et halvhjertet forsøg på en guillotine choke. Den bliver afværget. Nu går han efter en fodlås, men Damir forsvarer rigtig godt. Men Held får ryggen i stedet! Det ser farliggt ud nu. Damir forsvarer dog godt og bevarer roen. 10 sekunder. Damir overlever runden ud. Det var Marcin Helds omgang.

2. omgang

Wow. Marcin Held starter ud med et spinning back kick. Den bliver dog blokeret af Damir Hadzovic. Nu går Marcin Held efter en single leg nedtagning. Han får den. Damir prøver på at komme op, men Marcin Held får i stedet ryggen! Damir forsøger at komme op at stå.

Nu står han op med Marcin Held på ryggen som en rygsæk. Wow. Damir kommer fri. Nu presser han i stedet Marcin Held op ad buret. Damir forsøger med et spark, der ser ud til at ramme halvt, men Held fanger benet og får Damir ned på gulvet igen.

Nu er Damir igen på ryggen og forsvarer sig mod slag. Det er igen Marcin Held, der har overtaget i kampen. Nu passerer han Damirs guard. To minutter tilbage af runden. En D’arce choke bliver sat ind af Held. Den er tæt på! Damir forsvarer dog og kommer lige akkurat ud af den.

Nu bliver han ramt af slag og albuer på gulvet. Det er som pest eller kolera. Enten stranguleringer eller slag. Damir får guarden igen. Marcin Held forsøger at komme forbi. Nu er Held i mounten. 23 sekunder igen. Nu har han ryggen! 10 sekunder.

Damir overlever runden ud igen. Endnu en runde til Held. Damir skal vinde på knockout eller submission, hvis han skal have en sejr med hjem til Danmark.

3. omgang

Marcin Held får et godt højre slag ind. Nu prøver Held igen at gå efter en nedtagning. Damir timer med et venstre knæ lige i ansigtet. Slask! Held ligger bevidstløs på gulvet! Damir Hadzovic vinder på vanvittig knockout! Sikke et vildt comeback ud af ingenting!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »