Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Odds Sidebar artikel Spiltips UFC Danmark

Spiltips til UFC i Sverige: Kan Damir Hadzovic overraske?

Spiltips til UFC i Sverige: Kan Damir Hadzovic overraske?

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til dagens UFC-stævne i Stockholm. Her skal både danske Damir Hadzovic og den svenske stjerne Alexander Gustafsson i aktion. 

 

Af Ehsan Faizzad

UFC er tilbage i Sverige for femte gang i historien. Den helt store stjerne er den svenske MMA-stjerne Alexander Gustafsson, der i en meget afgørende topkamp skal møde den brasilianske fighter Glover Teixeira.

Herudover skal den danske UFC-fighter Damir Hadzovic også i aktion. Han møder polakken Marcin Held i en vigtig kamp, der har potentiale til at blive “vind eller forsvind” fra UFC for begge fightere.

LÆS OGSÅ: MMADK’s optakt til UFC i Sverige – VIDEO

Jeg vil se nærmere på de to kampe og give yderligere tre spiltips til UFC i Stockholm. Stævnets første kamp går i luften i eftermiddag kl. 16:00 på Viaplay Fighting.

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

Foto: Igor Mićić

Marcin Held slår Damir Hadzovic med sin jiu-jitsu

Den polske fighter Marcin Helds UFC-rekord kan snyde den menige dansker. Han har kæmpet to kampe i UFC og tabt dem begge. Men kigger man nærmere, så har begge kampe været meget tætte imod rutinerede modstandere.

Jeg, fans, medier og selv hans seneste modstander, Joe Lauzon, var enige om, at Marcin Held blev snydt for en sejr i sin seneste optræden. Derudover har han en fortid i den konkurrerende MMA-organisation Bellator, hvor han klarede sig rimelig godt.

Damir Hadzovic har potentialet og ikke mindst en kæmpe tro på sig selv. Det vil derfor ikke være den største overraskelse, hvis han slog Marcin Held.

Danskeren er bedre og langt mere teknisk i de stående kampdiscipliner. Men modsat er Marcin Held også bedre og langt mere teknisk på gulvet. Den, der kan diktere, hvor kampen skal foregå, altså gulvet eller stående, kommer til at vinde kampen.

Her må jeg læne mig mod Marcin Held. Han har større erfaring og har kæmpet og præsteret bedre imod større navne. Damir Hadzovic fik en vanvittig svær UFC-debut, og det bliver ikke meget anderledes i denne kamp.

Marcin Held kommer til at slå Damir Hadzovic med sin jiu-jitsu. Det bliver enten på submission eller på point.

Spiltip: Marcin Held vinder til odds 1.28

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

Foto: Igor Mićić

Alexander Gustafsson besejrer Glover Teixeira i en stående duel

Jeg har talt med en god håndfuld svenske journalister igennem ugen. De er enige med mig i, at det er Alexander Gustafssons sidste chance, hvis han vil bevare sin faldende stjernestatus i Sverige.

Det lægger et stort pres på Alexander Gustafsson. Men til gengæld har han igennem ugen vist en ro og et enormt overskud, som var fraværende for to år siden, da han blev slået på knockout i Stockholm.

Teknisk set er der et vigtigt spørgsmål for mig. Hvem klarer sig bedst i den stående duel? Ifølge mig vil den, der har fordelen i kickboksningen, også vinde kampen.

Det siger jeg, fordi jeg ikke tror på, at hverken Alexander Gustafsson eller Glover Teixeira gentagne gange kan tage den anden fighter ned og holde ham nede med ground and pound, kontrol eller submissions.

Kigger man på fighternes kickboksning-evner, så er Alexander Gustafsson foran på alle parametre på nær slagkraften hos Glover Teixeira. Jeg tror dog ikke, at Glover Teixeira kan få knockouten, hvis Alexander Gustafsson bruger sit fremragende fodarbejde og sin hurtighed.

Derfor er mit bud, at Alexander Gustafsson slår Glover Teixeira i en stående duel og vinder på point.

Spiltip: Alexander Gustafsson til odds 1.32

LÆS OGSÅ: Polsk UFC-fighter storfavorit imod Damir Hadzovic

3 hurtige spiltips

– Jack Hermansson lever op til hypen og slår Alex Nicholson til odds 1.57.

– Nico Musoke er mere alsidig og vinder over Bojan Velickovic til odds 1.73.

– Chris Camozzi vinder sikkert over Trevor Smith til odds 1.57.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »