International MMA MMADK Sidebar artikel

Ny UFC-champ Max Holloway vil ikke jagte Conor McGregor

Ny UFC-champ Max Holloway vil ikke jagte Conor McGregor

Max Holloway slog Jose Aldo og vandt UFC’s ubestridte titel i fjervægt. Men han vil ikke jagte UFC-stjernen Conor McGegor, som han tabte til for fire år siden.

 

Af Ehsan Faizzad

Max Holloway er UFC’s nye og ubestridte fjervægtsmester efter nattens knockoutsejr over Jose Aldo til stævnet UFC 212.

Men trods triumfen er den 25-årige hawaaiianer ikke interesseret i at jagte UFC-stjernen Conor McGregor, som er den sidste fighter til at slå ham.

LÆS OGSÅ: Spiltips til UFC 212: Kan Max Holloway slå Jose Aldo af pinden?

“(Conor McGregor red.) kan komme an, hvis han vil komme ned (til fjervægt red.) igen. Men hvis han ikke vil det, så er det lige meget,” sagde Max Holloway til pressemødet efter kampen.

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

 

Traditionel UFC-champ

Det var for fire år siden, at Conor McGregor slog Max Holloway. Siden gik den irske UFC-stjerne igennem fem andre modstandere og vandt fjervægtstitlen i slutningen af 2015.

Men Conor McGregor nåede kun at have bæltet i knap et år. UFC valgte sidste år at fratage ham titlen, fordi han kæmpede i tungere divisioner og ikke forsvarede titlen i tide.

Max Holloway gav udtryk for, at han derimod vil være UFC-mester på den traditionelle måde.

“Alle mine fans elsker mig, fordi jeg vil forsvare titlen. Jeg vil vise, at jeg er champen og blive ved med at forsvare titlen,” sagde Max Holloway.

LÆS OGSÅ: UFC 212’s udvalgte kamp: Den endelige afklaring i fjervægtsdivsionen

Max Holloway satte dermed en tyk streg under, at han ikke vil jagte en såkaldt “pengekamp” mod Conor McGregor uden for fjervægtsdivisionen.

“Jeg kommer ikke til at jagte nogen. Jeg vil ikke tale om nogen, som ikke taler om mig. Han får lov til at vælge sine modstandere. Hvorfor skal jeg græde og tigge ham om at kæmpe mod mig? Skrid ad helvede til. Han kan tigge mig om at kæmpe mod ham nu,” sagde Max Holloway.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »