Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

Conor McGregor en af verdens bedst betalte atleter: Se svimlende årsløn

Conor McGregor en af verdens bedst betalte atleter: Se svimlende årsløn

MMA-stjernen Conor McGregor er en af verdens bedst betalte atleter. Han indtager en 24. plads på Forbes’ nye liste.

 

Af Ehsan Faizzad

Den irske MMA-stjerne Conor McGregor har ikke kun sportslig succes. Ifølge det amerikanske erhvervsmagasin Forbes indtager han en 24. plads i deres seneste opgørelse over de bedst betalte atleter i verden.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste fighter retter voldsom kritik mod UFC

I 2016 har Conor McGregor tjent svimlende 34 millioner dollars eller omkring 225 millioner kroner. De 27 millioner dollars er væltet ind fra MMA-organisationen UFC, mens de resterende syv millioner dollars kommer fra sponsorindtægter.

Den åbenmundede fighter deler 24. pladsen med fodboldstjernen Gareth Bale og ligger foran andre sportsstjerner som Zlatan Ibrahimovic, Rafael Nadal og Serena Williams. Den portugisiske fodboldstjerne Christiano Ronaldo topper listen med en årsløn på omkring 616 millioner kroner.

Conor McGregors to kampe imod rivalen Nate Diaz og titelsejren over Eddie Alvarez var tre af de største pay per view-succeser i MMA- og UFC-historien. Det er forklaringen på lønhoppet fra året før, som var vurderet til 119 millioner kroner og en 85. plads.

LÆS OGSÅ: Rekord: Conor McGregor og Nate Diaz med tårnhøje millionlønninger

Der forhandles i øjeblikket om et boksebrag mellem Conor McGregor og boksestjernen Floyd Mayweather, som toppede listen sidste år. Conor McGregor vil formentlig tage endnu et hop op ad rangstigen, hvis kampen bliver en realitet. Han er igen i år den bedst betalte MMA-fighter i verden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

49 Responses

    1. He He, verden er sku lille – skal en tur til Dublin, næste år, og bl.a. besøge en kvinde, Maureen, sjovt nok er hun nabo til Conor McGregor !

    1. Måske UFC burde sprede deres penge lidt bedre, så andre fuldtidsprofessionelle MMA fightere ikke skal “nøjes” fordi Conor skal have så meget…

    2. Enig med at UFC atleter er dårlig betalte, men vi må enerkender at manden har og gøre meget for organisationen samt sporten…

  1. Der er alt for mange penge i ufc.. de burde ikke få 24mil. Dollars om året Nickie Ladefoged Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »