Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

McGregor vs. Mayweather kan finde sted om to måneder

McGregor vs. Mayweather kan finde sted om to måneder

Boksbraget mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather kan finde sted hurtigere end forventet. Parterne rykker datoen tre uger frem og sigter nu efter den 26. august.

 

Af Ehsan Faizzad

MMA-stjernen Conor McGregor og boksestjernen Floyd Mayweather kan være i bokseringen om to måneder.

Ifølge det amerikanske medie ESPN sigter parterne nu efter den 26. august som en ny kampdato. Det stemmer overens med eventkalenderen hos Nevada State Athletic Commision, som sanktionerer alle boksestævner i Las Vegas.

LÆS OGSÅ: Conor McGregor en af verdens bedst betalte atleter: Se svimlende årsløn

”Mayweather Promotions vil gennemføre et professionelt boksestævne i MGM Grand Garden Arena. Stævnet vil blive vist på Showtime,” fremgår det ud for den 26. august i eventkalenderen.

Showtime bekræfter forhandlinger

Parterne havde indledningsvis foretrukket den 16. september. Men ifølge ESPN tvang et andet, allerede officielt boksebrag, Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin, dem til at se efter en ny dato.

Conor McGregor og hans promotor, UFC, nåede i sidste måned til enighed om en aftale. Nu forhandler UFC’s moderselskab, WME-IMG, med Floyd Mayweather og hans rådgiver, Al Haymon. Det bekræfter TV-kanalen Showtime.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste fighter retter voldsom kritik mod UFC

”Forhandlingerne er i gang. Men ingen af os ønsker at gøre det til et cirkus, som Mayweather-Pacquiao-forhandlingerne var. Derfor synes jeg, at det er bedst, hvis vi holder drøftelserne private, indtil aftalen er færdig,” sagde Stephen Espinoza, adm. direktør hos Showtime Sports, til ESPN mandag.

40-årige Floyd Mayweather gik på boksepension forrige år som ubesejret verdensmester med 49 sejre i træk. Siden har han udtrykt interesse i et boksebrag mod ireren Conor McGregor, som er letvægtsmester i MMA-organisationen UFC.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

45 Responses

 1. Martin Yasin Tobias Møllenberg Oliver Møllenberg Frederik Sørensen Fredrik Forsberg Daniel Engelhardt Malthe Sloth

  1. Hahahaha.. Stakkels Maywhether, good one (Y) Conor Mcgregor bokser godt, imod MMA kæmpere, folk der træner så mange forskellige stilarter, at de færreste er gode boksere.. Conors teknik kan han godt pakke sammen i en boksering imod fuldblods boksere, folk der ikke har lavet andet siden barndom, og tror man anderledes, så ved man ikke hvad man snakker om 🙂 Conor har haft et kort løb som amatør bokser, han har intet at gøre i en professionel boksering, og absolut intet at gøre imod en af historiens bedste boksere i Maywhether.. Conor har slået wrestlere, og MMA kæmpere ud, Diaz som er en af de få, som har dyrket amatørboksning på moderat niveau, gav ham problemer, og Diaz er i den absolut laveste ende i bokseverdenen. Conor Mcgregor kommer til at slå luft i et par omgange, og så snart Maywhether skruer op for tempoet afslutter han let Mcgregor.. I en boksering er Mcgregor let sparring for Maywhether, det eneste det handler om er penge.. Du kan ikke forvente at dyrke MMA, og slå verdens bedste bokser, uanset hvor meget boksning Mcgregor træner de næste par år.

  2. Gregor for den i røven. det en helt anden sport han kaster sig ud i, og Malthe kom til træning istedet for at være tøffel

 2. EarleGowe Elfenbenskusten DonnaLunn
  SueWester Juventus AshliBaug
  MellissaT Uruguay IvoryRote
  SolaeQljc Olympique Lyonnais BeulahTea
  AOSNereid Valencia DanaQuinn
  Geraldine Danmark WilliamGl
  MarlysBer Tottenham Hotspurs SheldonJt
  RoxieCara Juventus TahliaKil
  StanleyBr Danmark HopeDugas
  RosalindC Brasilien SilviaKos
  HURDomini USA DominicBr
  TajDubez Colombia Laraebasq
  JeraldVgm Tyskland SenaidaHi
  EarthaSea Polen LucianaHe
  PamalaexR Atletico Madrid EmilyByar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »