Danish fighters Dansk MMA MMADK Sidebar artikel UFC Danmark

Joachim Christensen får ny UFC-modstander

Joachim Christensen får ny UFC-modstander

Joachim Christensens russiske modstander har trukket sig på grund af en skade. Danskeren skal derfor i stedet møde amerikaneren Dominick Reyes.

 

Af Martin Stoltenborg Christensen

Joachim Christensens har fået ny modstander, da hans oprindelige modstander Azamat Murzakanov har trukket sig på grund af en skade. Han skal nu i stedet møde den amerikanske UFC-debutant Dominick Reyes den 25. juni i byen Oklahoma.

LÆS OGSÅ: Officielt: Boksebraget Mayweather vs. McGregor i hus 

38-årige Joachim Christensen vender hurtigt tilbage efter det lige så hurtige submission-nederlag i sidste måned.

”Min sidste kamp gik ikke, som jeg ønskede. Jeg fokuserede for meget på, hvad min modstander var god til i stedet for at tænke på mig selv,” sagde Joachim Christensen til det nordiske medie MMAViking.com og fortsatte:

”Jeg var så vred bagefter, at jeg fik min manager til at ringe til UFC for at fortælle dem, at jeg ville have en ny kamp hurtigst muligt. Jeg fik ikke vist noget i min sidste kamp, fordi den foregik så hurtigt, så jeg synes, at det er okay at tage en hurtig kamp,” sagde Joachim Christensen.

Danskeren er fit for fight, og i bagklogskabens lys har han lært en vigtig lektie.

”Jeg har lært, at man aldrig skal glemme sig selv. Man skal kæmpe, som man selv vil og ikke som sin modstander. Jeg er i god form, og jeg har ingen skader. Jeg gør det sgu,” sagde Joachim Christensen.

LÆS OGSÅ: UFC-præsident afviser Demetrious Johnsons kritik

Joachim Christensens modstander, Dominick Reyes, er ubesejret med seks sejre i sin korte MMA-karriere, herunder fem sejre før tid. Hans seneste knockoutsejr var så brutalt og opsigtsvækkende, at UFC fik øjnene op for ham og tilbød ham en kontrakt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »