Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

Bokser deler sparringsvideo med Conor McGregor

Bokser deler sparringsvideo med Conor McGregor

Professionel bokser Chris Van Heerden har været sparringspartner for Conor McGregor. Han har delt en video af ham og McGregor sparre i boksning.

 

Af Minik V. Motzfeldt

Sportsverden fik næsten aftenkaffen galt i halsen, da Floyd Mayweather vs. Conor McGregor endelig blev offentliggjort onsdag aften dansk tid. Siden har alt handlet om megabraget, som nu bliver kaldt ’The Money Fight’.

LÆS OGSÅ: Floyd Mayweather vs. Conor McGregor: Her er reglerne til boksebraget

Der skulle heller ikke gå lang tid, før en video dukkede op af Conor McGregor sparre en professionel bokser på det sociale medie Twitter. Der er tale om den sydafrikanske bokser Chris Van Heerden, som er en af Conor McGregors tidligere træningspartnere.

I videoen ses de to fightere sparre, og det ser ud til, at sydafrikaneren er Conor McGregor overlegen og til tider udbokser ireren.

“Hvad har han af chance mod Mayweather, den bedste bokser i verden? en puncher’s chance,” sagde Chris Van Heerden til det amerikanske medie The Wall Street Journal.

Han uddyber, at Conor McGregor har en god venstrehånd.

“Det kunne afgøre det for ham, hvis han rammer godt med et stort slag. Men ærlig talt, ser jeg Conor vinde over Mayweather? Nej, det gør jeg ikke,” sagde Van Heerden.

LÆS OGSÅ: Officielt: Boksebraget Mayweather vs. McGregor i hus

Conor McGregor brugte sydafrikaneren i sin træningslejr til sin anden kamp mod Nate Diaz sidste år. ’The Money Fight’ foregår i Las Vegas den 26. August.

Du kan se sparringsvideoen forneden.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »