International MMA MMADK Nye kampe Sidebar artikel

UFC-mester frataget sin titel

UFC-mester frataget sin titel

Hollandske Germaine de Randamie er frataget sin UFC-titel, fordi hun nægter at kæmpe mod tidligere dopingdømte Cris Cyborg.

 

Af Ehsan Faizzad

Hammeren er faldet over Germaine de Randamie, som indtil i går var UFC’s kvindelige fjervægtsmester. MMA-organisationen UFC har offentliggjort, at hun nu er frataget titlen.

”UFC har informeret Germaine de Randamie og hendes team, at hun bliver fjernet som kvindernes fjervægtsmester på grund af hendes uvillighed til at kæmpe mod førsteudfordreren Cris ”Cyborg” Justino,” stod der i pressemeddelelsen.

Germaine de Randamie modsiger UFC

Den 33-årige hollænder havde ellers lige vundet titlen i starten af året. Siden ville UFC have hende til at forsvare titlen imod den brasilianske stjerne Cris Cyborg. Men Germaine de Randamie nægtede at kæmpe mod hende, fordi hun i 2011 blev dopingdømt for brug af steroider.

Germaine de Randamie har siden reageret på nyheden med et chok. Hun fortæller, modsat UFC, at hun ikke blev informeret om beslutningen.

”Jeg havde ingen ide om, at jeg vil blive frataget titlen. Jeg fandt ud af det via de sociale medier, at Cris Cyborg skal kæmpe Megan Anderson om bæltet. Ingen har nogensinde fortalt mig om det,” sagde Germiane de Randamie til det amerikanske medie MMA Fighting.

UFC bekræftede også, at Cris Cyborg og australske Megan Anderson skal kæmpe om det ledige UFC-guld i fjervægt. Titelkampen vil finde sted den 29. juli til stævnet UFC 214 i USA.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »