International MMA MMADK Sidebar artikel

Holdkammerat gætter på, at McGregor vender tilbage til MMA i 2017

Holdkammerat gætter på, at McGregor vender tilbage til MMA i 2017

Ven og træningsmakker Dillon Danis tror, at Conor McGregor vender tilbage til MMA, inden året er omme.

 

Af Minik V. Motzfeldt

Conor McGregor kommer til at kæmpe to gange mere i år, hvis man spørger hans ven og træningsmakker Dillon Danis. Boksebraget mod Floyd Mayweather Jr. og en MMA-kamp, inden året er omme.

LÆS OGSÅ: McGregors boksetræner: Han slår Mayweather på knockout

UFC-præsident Dana White udtalte i sidste uge på et telefonisk pressemøde, at han regnede med at se Conor McGregor i UFC, inden året er omme. Dillon Danis er enig.

“Han kan gøre, hvad han vil. Han er den, alle prøver at få en kamp mod i boksning og i MMA, så han har muligheder. MMA er hans passion, så jeg tror, han vil tilbage til det,” sagde Dillon Danis til TMZ.

Der spekuleres i, om Conor McGregor vil stoppe sin karriere efter boksekampen. I 2014 tweetede han følgende: “Gå ind. Bliv rig. Gå ud.”

Ingen officielle tal er blevet offentliggjort omkring lønninger, men det menes, at Conor McGregor kan komme til at tjene op mod 100 millioner dollars eller omkring 667 millioner danske kroner for kampen mod Floyd Mayweather.

LÆS OGSÅ: UFC-mester frataget sin titel

Om vi ser McGregor i ringen eller oktagonen efter den 26. August, må tiden vise. Men skal man tro Dillon Danis, så ser vi ham igen.

“Jeg tror, at han slår Mayweather ud. 100 procent. Jeg tror på ham. Mayweather er lidt bedre til at undgå slag, så jeg tror, det tager under seks (omgange red.),” sagde Dillon Danis.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »